TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet – Skanderborg

|
Østjylland
|
Indrykket 05-11-2021

Kort og landmålingstekniker til databehandling og landmåling hos Vejdirektoratet

Vil du både arbejde med databehandling på kontoret og med landmålingsopgaver i marken? Så er denne stilling som kort og landmålingstekniker måske lige noget for dig.

”Nu har du mulighed for at blive en del af et stærkt landmålerteam, hvor vi prioriterer faglig sparring, hjælpes ad og samtidig forventer, at du selv løfter dit ansvar som Vejdirektoratets repræsentant, når du er i marken,” fortæller afdelingsleder Torben Korgaard Hansen.

I denne nyoprettede stilling vil du blive en del af afdelingen Geodata, hvor du vil komme til at arbejde sammen med seks kolleger i teamet Landmåling og Kortlægning. Teamet tilvejebringer landmålings- og kortgrundlag til Vejdirektoratets projekter og udfører kontrolmålinger af Vejdirektoratets bygværker.

Dine opgaver vil være delt mellem databearbejdning af kort, opmålingsdata og landmålingsopgaver, og fordelingen mellem jobfunktionerne vil være varierende og afhænge af behov og belastning.

Databearbejdningen omfatter bl.a. import, kontrol og oversættelse af landmålings- og terrænmodeldata til grundlag for vejprojektering. Herudover også udarbejdelse af datasamlinger og kort til forskellige formål.

Arbejdet udføres fortrinsvis i Microstation i vores ProjectWise miljø suppleret med diverse hjælpeprogrammer, som blandt andet omfatter Terrascan, Terramodeller og FME.

Landmåling omfatter bl.a. selvstændige opgaver med mindre målinger og afsætninger samt beregninger og dokumentation af landmålingsopgaver. Landmålingen udføres fortrinsvist med Leica instrumenter og med beregninger i SDL.

Flair for data – nyuddannet eller erfaren

”Du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring – uanset hvad, så skal vi nok sørge for at du får den nødvendige træning og uddannelse i brugen af programmer og udstyr,” afslutter Torben Korgaard Hansen.

Du har en uddannelse som Kort og Landmålingstekniker, Teknisk Designer eller har lignende kvalifikationer. Du er systematisk og har interesse og flair for at behandle omfattende data, og du er god til at sætte dig ind i og forstå brugerønsker og kan omsætte dem til et anvendeligt resultat.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med brug af Microstation med geografiske data og FME, men det er ikke et krav – vi skal nok lære dig det.

Du er fleksibel og indstillet på at hjælpe til, der hvor behovet er – om det så er en stor dataopgave eller en landmålingsopgave, som kræver overnatning ude i flere dage.

Velkommen til Geodata

Du bliver ansat i afdelingen Geodata, som etablerer, bearbejder og vedligeholder geodata. Afdelingen er tilknyttet tjenestestedet i Skanderborg og bidrager på tværs i Vejdirektoratet med GIS, kortlægning, landmåling, ejendomsdata og arealerhvervelsesmateriale. Derudover etablerer og udbreder afdelingen datastandarder og systemer til opbevaring, behandling og distribution af kort og geodata.

Du bliver en del af en afdeling med 29 kolleger og p.t. 11 tilknyttede konsulenter. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder får mulighed for at udvikle dig – både gennem opgaveløsning og kompetenceudvikling. Du vil få mulighed for at tilegne dig viden gennem deltagelse i faglige interessegrupper, konferencer mv.

Vi har flekstid, stor selvstændighed i opgaveløsningen og et godt arbejdsklima med gode kolleger.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor mulighed for at etablere en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle mellem at være på vores kontor i Skanderborg, hjemme og ude i marken.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Ansættelsen er betinget af at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Torben Korgaard Hansen (tkh@vd.dk) på 7244 2211 eller fagkoordinator Svend Elgaard (sve@vd.dk) på 7244 2305.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest fredag den 26. november 2021. Vi forventer at afholde samtaler snarest efter deadline.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet – Skanderborg
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Tlf:
72442231
Kontaktperson
 
Tlf:
26360369
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-11-2021
Udløber:
26-11-2021
Kviknummer:
LJA-82917729
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Vejdirektoratet – Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Vejdirektoratet – Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed