TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geopartner Landinspektører A/S Tørvebryggen 12

|
Østjylland
|
Indrykket 05-07-2021

Kort- og landmålingstekniker til vores kontor i Randers

Interesserer du dig for større og mindre byggeprojekter, matrikulær opmåling og databehandling? Så har du nu mulighed for at blive vores nye kollega på vores kontor i Randers Om jobbet Vi har gang i mange spændende opgaver, og derfor søger vi en ny kollega som vores faste kort- og landmålingstekniker til Randers-kontoret. Hver dag løser vi store såvel som små opgaver for vores kunder indenfor en lang række fagområder. Præcis opmåling og korrekt databehandling er en forudsætning for, at vi kan løse de opgaver, som giver vores kunder værdi – og det er hér, du kommer ind i billedet!

Som kort- og landmålingstekniker hos Geopartner kommer du til at indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor samarbejde og tæt sparring på kontoret såvel som på tværs af landet, er afgørende for, at vi kan hjælpe kunderne i mål.

Du bliver en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvar for egen kalenderstyring og egne opgaver – naturligvis med et stærkt fagligt bagland, som står klar til at sparre og hjælpe.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

  • Opmåling og afsætning indenfor byggeri
  • Opmåling af situationsplan
  • Opmåling til fastlæggelse af skel og afsætning af skel
  • Databehandling.
Du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer i forbindelse med udfordrende projekter, og for den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for projektledelse af egne projekter og opgaver.

Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse i Randers, men der vil være dage, hvor du også skal løse opgaver for Geopartners kontorer i Aarhus og Aalborg.

Om dig Vi lever af tilfredse kunder, og du vil dagligt være i kontakt med flere, som bl.a. er entreprenører på byggepladser og privatkunder. Vores arbejde spiller en vigtig rolle for dem, og det er derfor vigtigt, at du forstår at skabe den gode kunderelation. Herunder hører også, at du kan prioritere og ændre i dine arbejdsplaner efter behov, og nogle gange løse opgaver med kort varsel.

Vi forventer at du:

  • er uddannet kort- og landmålingstekniker og gerne med nogle års erfaring
  • har god teknisk forståelse og erfaring med at arbejde med totalstation, nivelleringsinstrument og GPS
  • kan indgå i databehandling og beregninger
  • har interesse i arbejder vedr. byggeri – både mindre, mellemstore og store byggerier
  • har gode IT-kompetencer og gerne kendskab til Bentley
  • kan samarbejde med både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.
For at håndtere den daglige kontakt med vores kunder, er det en forudsætning, at du taler og skriver dansk. Det er desuden en betingelse, at du har et gyldigt kørekort.

Bliv en del af Geopartner I Randers får du fem faste kollegaer, men du kommer også til at arbejde sammen med flere af dine 240 kolleger, som er fordelt på 24 kontorer i Danmark. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, som arbejder meget bredt indenfor landinspektørbranchen. Vi hjælper hinanden og værdsætter et tæt fagligt samarbejde – også på tværs af kontorerne. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og dit CV til os hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftskoordinator for Randers Mikkel Aaen på tlf. 8140 4085. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Geopartner Landinspektører A/S Tørvebryggen 12
Tørvebryggen 12
8900 Randers C
Tlf:
81404085
Kontaktperson
 
Tlf:
81404085
Adresse:
8900 Randers C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2021
Udløber:
22-08-2021
Kviknummer:
LJA-82345755
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed