TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Actona Group A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 09-06-2022

Kreativ grafiker med flair for videoproduktion

Vi elsker møbler, og vi elsker at vise dem frem på den bedst mulige måde. Vores møbler bliver i dag solgt i mere end 90 lande verden over, og det er vores marketingafdelings ansvar at lave billed- og salgsmateriale, så vores kunder får den bedst mulige fornemmelse, af vores møbler. Vi søger derfor en kreativ grafiker, som sammen med resten af marketingteamet, kan udarbejde marketingmateriale, der fremmer vores salg og profil globalt.

Kort fortalt

Du vil blive en del af Actona Groups marketingafdeling, der består af 12 personer – hvor to er grafikere. Hver dag arbejder vi på at skabe marketingredskaber, der fungerer som en forlænget arm for salgsorganisationen. Det er ligeledes vores ansvar, at alt forløber optimalt, når Actona Group udstiller på messer. I alt hvad vi foretager os, sikrer vi vores grafiske, professionelle linje og at vi er genkendelige på tværs af medier og lande.

Som passioneret grafiker ved du, at det ofte er den lille detalje, der gør den store forskel, derfor går du detaljeorienteret til værks, og holder dig gerne opdateret på visuelle trends og formidling. Du vil komme til at prøve kræfter med lidt af hvert, men det står højt på vores ønskeliste, at du både interesserer dig for video, og ligeledes evner at se detaljerne, når du redigerer billeder.

Du vil få direkte reference til VP Marketing.

Primære arbejdsopgaver

 • Optage og redigere video samt lave animationer
 • Foto redigeringer og manipuleringer (både fra RAW og jpg)
 • Håndtere billedfiler fra optagelsen til fritlægning ude af huset
 • Arrangere, koordinere og gennemføre fotosessions
 • Layout og produktion af tryksager (fx brochurer, bannere, invitationer, præsentationer, og visitkort)
 • Udarbejde og vedligeholde salgsmaterialer
 • Layout og produktion til digitale medier som web, nyhedsbreve, SoMe.
 • Arbejde med integration af data og billeder fra og til PIM
 • Ad hoc opgaver såsom fremstilling af grafiske materialer til interne og eksterne events

Din profil

Vi ser gerne, at du er uddannet grafisk designer, multimedie designer, mediegrafiker eller lignende. Vi vægter din faglige baggrund og praktiske viden højt og har brug for en kollega, der er hjemmevant i Adobe CC pakken. Du vil få en bred berøringsflade, og da vi er en global virksomhed, er det vigtigt, at du kan begå dig på dansk og engelsk. Vi ser gerne at du er initiativrig, da du skal være med til at udvikle vores grafiske retning yderligere.

Vigtigst for os er, at du som person går engageret til opgaven med en positiv indstilling og har lyst til at tage et ansvar for dine opgaver og dine deadlines.

Vigtigste kompetencer

 • Du er erfaren med Adobe Creative Cloud
 • Du er vild med video og har erfaring med Premiere Pro samt After Effects
 • Du har et stort drive og ser muligheder frem for begrænsninger
 • Du er god til at samarbejde og har lyst til at servicere kunder og kollegaer
 • Du sætter en ære i at tingene er i orden og bliver leveret til tiden
 • Du er struktureret samt detaljeorienteret
 • Du kan arbejde med forskellige opgaver på samme tid

I marketing er vores fagområde også i forandring, og det betyder, at vi skal være endnu mere digitale og eksempelvis arbejde mere med videoproduktioner og 3D generering. Hvis du har gode input og erfaringer i denne proces, vil du få rig mulighed for at være med til at præge vores arbejdsrutiner og resultater.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og kalder interessante kandidater ind, så lyder det som noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Opstart: Snarest muligt

Arbejdssted: Tvis, Holstebro

Actona Group
Actona Group A/S har en klar vision: Vi vil være den mest værdiskabende globale møbelpartner. Gennem de sidste 40 år har Actona Group specialiseret sig i at levere moderne møbler til verdens førende møbelforretninger, og vores møbler bliver i dag solgt i 90 lande verden over.

Actona Group er på en bæredygtig rejse. Vi vil skabe en endnu større, stærkere og mere bæredygtig virksomhed. Vi vil skabe fortsat vækst og værdiskabende services til gavn for vores kunder og partnere. Med et bæredygtigt fokus ønsker vi ligeledes at minimere vores miljøpåvirkning.

Facts om Actona Group:
2.300 medarbejdere fordelt over hele verden
Hovedkontor, showroom og europæisk distributionscenter i Tvis, Danmark
Omsætter for over 2,8 mia.
Møbelproduktion i Kina, Litauen og Ukraine
Handelsselskab i Kina


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Actona Group A/S
Smedegårdvej 6
7500 Holstebro
Kontaktperson
 
Tlf:
96135111
Adresse:
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2022
Udløber:
04-08-2022
Kviknummer:
LJA-83702072
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce