TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdstilsynet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-11-2020

Kreativ grafisk designer med flair for animation

Har du sans for visuel formidling og et stort ønske om at arbejde med design og udvikling af grafiske materialer af høj kvalitet? Kan du skabe visuelle koncepter, der passer til landmanden, lægen eller pædagogen? Så har du mulighed for at blive en del af Arbejdstilsynets kommunikationsenhed og deltage i vores arbejde med at forbedre arbejdsmiljøet på de danske virksomheder.Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Udfold dine visuelle talenter på mange platforme Som vores nye grafiske designer i Arbejdstilsynet bliver du en del af kontoret for Kommunikation og Adfærd, og du refererer til kommunikationschefen.

I kommunikationsenheden er vi 18 medarbejdere, der har ansvaret for Arbejdstilsynets interne og eksterne kommunikation. Vi arbejder blandt andet med at formidle viden om arbejdsmiljø til virksomhederne og understøtte virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde.

Du får et tæt samarbejde både med vores digitale team og det team, der arbejder med at producere indhold til vores forskellige kanaler, herunder web, sociale medier og nyhedsbreve. Du får også en vigtig rolle i kontorets arbejde med at udvikle og gennemføre kommunikationskampagner, der bidrager til at forbedre arbejdsmiljøet for udvalgte målgrupper.

Med dit skarpe øje for visuel formidling skal du være med til at sikre høj kvalitet i vores grafiske udtryk. Som grafisk designer i Arbejdstilsynet får du både ansvar for at løse større udviklingsopgaver og mindre driftsopgaver, hvor rammerne for det grafiske koncept allerede ligger fast. Vi har stort fokus på at bruge video på vores online kanaler, hvorfor erfaring med animation og videoredigering vil være en fordel. Ligeledes er det en fordel, hvis du selv kan designe simple grafiske karakterer og ikoner.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Produktion af grafiske elementer til web, SoMe, nyhedsbreve m.m.
 • Designe ikoner og illustrationer
 • Billedbehandling og redigering
 • Udvikle nye kampagneidentiteter, der skaber visuel sammenhæng på tværs af kanaler
 • Udvikle infografikker og faktaark om arbejdsmiljøviden og -regler
 • Deltage i udvikling og produktion af videoer til alle platforme
Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

 • er uddannet grafisk designer, multimediedesigner eller har anden relevant uddannelse
 • er superbruger i Adobe CC-pakken herunder Photoshop, Illustrator, InDesign og After Effects
 • har dokumenteret erfaring med at formidle komplekse budskaber visuelt og overskueligt
 • er idérig og kan udvikle kreative løsninger, der passer til målgruppen
 • har god forståelse for den kommunikationsopgave, som dit grafiske arbejde skal understøtte
 • har respekt for både deadlines og at de overordnede designguides skal følges
 • har en veludstyret grafisk værktøjskasse både online og på tryk
 • kan skabe sammenhæng i vores grafiske løsninger på tværs af kanaler og produkter
 • kan lave små grafiske animationer og har erfaring med videoredigering
Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår ?Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på et år. Vi vil gerne have, at du starter den 1. februar 2021

Du ansættes efter den relevante overenskomst i staten i henhold til din uddannelsesmæssige baggrund.

Dit daglige arbejdssted er i Arbejdstilsynets arbejdsmiljøfagligecenter, Landskronagade 33, 2100 København Ø

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anja Binderup på tlf.nr. 72208840

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 6. december 2020.

Vi forventer at afholde samtaler den 14. december 2020


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Arbejdstilsynet
Landskronagade 33
2100 København Ø
Tlf:
72208840
Kontaktperson
 
Tlf:
72208840
Adresse:
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-11-2020
Udløber:
06-12-2020
Kviknummer:
LJA-81407277
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ikast-Brande, Midtjylland