TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

LAIT ApS

|
Fyn
|
Indrykket 05-07-2022

Kreativ og brugerorienteret UX designer søges

Er du den UX designer, vi mangler på holdet? Så kan du her læse mere om, hvad LAIT kan tilbyde dig.

Vi er et fullservice digitalt bureau med 15 års erfaring i at lave innovative digitale løsninger til vores brede kundeportefølje. Vi tager designprocessen seriøst og vores fokus er altid på brugercentreret design og de visuelle budskaber. Når vi kombinerer forretningsbehov, kundebehov og det tekniske, skaber vi både værdi og de bedste digitale løsninger for vores kunder.

 

Hvorfor skal du vælge LAIT som din næste arbejdsplads?

Der er mange gode grunde til at vælge LAIT.

Du vil få de bedste kollegaer, man kan ønske sig og du vil blive en del af vores Visual Creators team, som lige nu består af 8 frontend udviklere og 2 UX designere - og ikke at forglemme en god leder, der også selv har designopgaver og er god til at give sparring.

Vi er gode til at være sociale sammen og arrangere alle mulige store og små arrangementer og fester, ligesom der f.eks. er tid til et spil bordfodbold, en gåtur og fredagsbar hver fredag i arbejdstiden.

Vi værner om dit privatliv og din udvikling. Vi tror på et liv ved siden af arbejdspladsen og fleksible rammer, derfor bestræber vi os på at holde os på 37 timer om ugen og at eventuelt overarbejde en uge skal afholdes 1:1 i løbet af de næste uger, så der hele tiden er balance. Vi er generelt meget fleksible, så har du brug for en hjemmearbejdsdag, eller for at møde sent en dag eller gå tidligt, så finder vi altid en løsning på det.

Vi er meget stolte af vores LAIT Academy, der kort sagt går ud på, at du får 4 timers arbejdstid om ugen til at dygtiggøre dig, så vi altid kan gå forrest med de nyeste trends og viden indenfor vores felt. 

Vi har nogle lækre fysiske rammer på havnen i Odense og tilbyder en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring og frokostordning.

 

Hvordan arbejder vi med design?

Vi tror på, at de bedste oplevelser skabes gennem brugercentrerede processer, som fx Design Thinking eller Design Sprint, hvor målet er at få brugerbehov og forrentningskrav til at løbe sammen i den gode bruger- og designoplevelse.

Vores UX designere arbejder tæt sammen med vores kunder, brugere og øvrige interessenter og arbejdsopgaverne veksler mellem analyse, brugerinvolvering, strategisk arbejde og ikke mindst udvikling af designkoncepter, visuelle identitetsprojekter og prototyper.

 

Hvilke arbejdsopgaver skal du arbejde med?

Ikke 2 dage er ens, fordi vi arbejder agilt og har en bred kundegruppe. Dine primære opgaver vil være:

 • Afholdelse og facilitering af workshops for vores kunder

 • Udarbejdelse af wireframes, sketching & UX-design

 • Udarbejdelse af brugerstudier, kunderejser og personaer

 • Udarbejdelse af prototyper

 • Udarbejdelse af UI og digitalt design

 • Afholdelse af brugertests og evalueringer af design og prototyper

 

Vi ved ikke, hvem du er endnu, men vi håber på:

 • Du har er par års relevant erhvervserfaring

 • Du er struktureret

 • Du er god til mennesker

 • Du har en god forretningsforståelse og en omfattende forståelse af projektbehov

 • Du kan facilitere workshops (herunder tests) med kunder, brugere og andre interessenter

 • Du kan lave kreative designs på et højt niveau

 • Du brænder for strategisk design

 • Du er god til at forstå bruger- og kundeudfordringer og er i stand til at komme med smarte designløsninger til at løse dem

 • Du kender til en bred vifte af UX-redskaber og metoder 

 • Du er superbruger i skitsering og prototypeudvikling i Sketch, Figma eller Adobe XD

 

Du nåede bunden, hvad så nu?

Hvis du ikke er helt afklaret endnu og vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende chef: Ayhan Holst Tunaligil på 40 55 70 36.

Når du klar til at søge, sender du din ansøgning via linket under jobopslaget på vores hjemmeside og beskriv gerne i ansøgningen den fedeste designopgave, du har arbejdet med, og hvordan du arbejdede med opgaven. Ligesom du meget gerne må linke til din portfolio.

Pga. sommerferie vil vi først indkalde til samtaler efter uge 32, lige som du ikke skal forvente mere end et autosvar, når du har sendt din ansøgning, før vi er retur igen. Startdatoen vil være så hurtigt som muligt, efter vi er blevet enige om, at der er match.

Vi glæder os så meget til at læse din ansøgning.

Hav en god sommer.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
LAIT ApS
Havnegade 98
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Tlf:
40557036
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83793971
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri, retail og tekstil
Beliggenhed
Gem annonce