TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Frederiksberg Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 11-01-2021

KU.BE søger en kulturtekniker (deltid)

KU.BE er Frederiksbergs ambitiøse kultur- og bevægelseshus, der åbnede ved Flintholm i september 2016.

Vi søger pr. 1 april 2021 en 20 t/uge kulturtekniker, der har erfaring med en bred vifte af praktiske opgaver (lettere vedligehold af bygninger, inventar, teknik m.m.) samt lyd-og sceneteknikererfaring. Vi søger også en kollega, der har færdigheder til selvstændigt at kunne afvikle arrangementer som tekniker.

KU.BE faciliterer og arrangerer en bred vifte af kulturelle arrangementer og aktiviteter. Vi afholder mere end 200 årlige arrangementer og har over 300.000 besøgende om året.

Vi leder efter en profil, der i tæt samarbejde med KU.BEs fuldtidskulturtekniker (og øvrige teams) kan varetage den praktiske drift af huset, suppleret med enkelte lydteknikeropgaver på udvalgte (aften) arrangementer. Som person er du serviceorienteret, selvstændig, nem at samarbejde med og har let ved at sætte dig ind i nye systemer, herunder også IT-systemer.

Du er et struktureret, praktisk og udadvendt energibundt, der kan se dig selv i nedenstående.

Dine opgaver

  • Praktiske og tekniske drifts/vedligeholdelsesopgaver i bygningen
  • Tjek og monitorering af husets øvrige tekniske installationer
  • Vedligehold af lyd-og sceneteknisk udstyr
  • Afvikling af enkelte (aften)kulturarrangementer som lydmand/scenetekniker
Om dig
  • Er en solid praktiker med erfaring fra en lignende stilling
  • Har en praktisk/håndværksmæssig og teknisk baggrund
  • Kan afvikle arrangementer selvstændigt som hustekniker
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret i et dynamisk og travlt hus
  • Er stabil, fleksibel, ansvarsbevidst og med gode samarbejdsevner
  • Har lyst og mulighed for at arbejde enkelte aftener (ca. 1-3 gange om måneden)
KU.BEs mission
KU.BEs mission er at ophæve de etablerede grænser mellem kultur og bevægelse og skabe en unik, innovativ ramme, hvor der (spontant) kan opstå nye, kreative og legende måder at kombinere fysisk, intellektuel og kunstnerisk udfoldelse på. Se mere om KU.BE her: kube.frederiksberg.dk

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kulturtekniker Tobias Salomón på topa01@frederiksberg.dk,  alternativt på tlf. 28 98 09 25 eller leder & projektudvikler Christian Rottbøll på chro02@frederiksberg.dk

Ansættelsesvilkår og ansøgning
Stillingen skal besættes fra d. 1. april 2021 og ansættelse sker under FOA overenskomst. Den forventede ugentlige arbejdstid er 20 timer, primært i dagtimerne med enkelte udvalgte aftenvagter (1-3 gange om måneden). Du får indføring/oplæring i bl.a. husets CTS systemer/bygningsstyring, indflydelse på dine arbejdsopgaver i tæt samråd med KU.BEs anden kulturtekniker og en hverdag, som er afvekslende og udfordrende.

Ansøgning og CV sendes online via ansøgningslinket senest torsdag d. 4. februar kl. 12.00 og samtaler afholdes i uge 6.

 

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Frederiksberg Kommune
Smallegade 1
2000 Frederiksberg
Kontaktperson
 
Adresse:
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-01-2021
Udløber:
04-02-2021
Kviknummer:
LJA-81568616
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event
Beliggenhed
Gem annonce