TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NEOGRID TECHNOLOGIES ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 12-05-2021

Kundeorienteret Energitekniker

Har du erfaring med energirådgivning og er du kundeorienteret? Brænder du for at bidrage til den grønne omstilling? Så er det måske netop dig vi søger. 

Vi søger en kollega med fokus på energirådgivning, kundeservice og hands-on opgaver i forbindelse med nye energioptimeringsprojekter. Vi leder efter en passioneret kollega, som vil være en del af at videreudvikle Neogrid Technologies intelligente energistyring, PreHEAT, til boligsektoren, institutioner og kontorbygninger, og samtidig være med til at understøtte vores drift.

Dine primære opgaver

Neogrid er en virksomhed i udvikling og med fokus på innovation.  Derfor vil dine arbejdsopgaver være varierede og spænde bredt, med gode muligheder for at lære nyt og udvikle din profil.

  • Du får ansvaret for nye installationer, hvor du i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere bliver den primære tovholder på leverancerne fra installation til drift.
  • Du bliver en nøgleperson ift. at sikre en velfungerende drift af anlæg, og du skal samtidig være med til at afdække kundens behov og sammen med kunden finde frem til forbedringstiltag på varmeinstallationerne
  • Du vil løbende have kommunikation og sparring med vores samarbejdspartnere og leverandører, omkring f.eks. dataudveksling og indhentning af målerdata
  • Du kommer til at stå for konfigurering af IoT enheder og måleudstyr, samt hjælpe med energiberegninger af besparelsespotentialer til vores kunder

Om dig

Du har måske en uddannelsesbaggrund som maskinmester, industritekniker, energimanager eller en baggrund som El- eller VVS-installatør, gerne med erfaring inden for rådgiverbranchen. Derudover lægger vi vægt på, at du har kompetencer og erfaring med flere af følgende punkter:

  • Du har indsigt i varme- og ventilationsstyring, hertil gerne viden om el, VVS, termodynamik, ventilation samt bygningskonstruktion
  • Du er praktisk anlagt og du kan både foretage klargøring og installation af vores løsninger
  • Du besidder solide kommunikationsevner, og er stærk til at omsætte dialogen med kunden til tekniske løsninger og forbedringsforslag, så kunden får en god oplevelse
  • Du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt med både testprojekter såvel som kommercielle projekter
  • Du er interesseret i teknologi og har en god forståelse for IT og IoT

Som person trives du med at være i et uformelt miljø. Du er struktureret og går gerne forrest i samarbejde med både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Du er erfaren inden for flere af ovenstående områder og det falder dig naturligt at være serviceminded og ansvarsfuld. Derfor er du som person udadvendt og god til at kommunikere på flere niveauer og god til at dokumentere dialogen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med gode professionelle og personlige udviklingsmuligheder. Vi er en relativ ung virksomhed med en udpræget iværksætterkultur, hvor du har mulighed for at få en stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver og din egen arbejdsdag, indenfor rammerne af vores opgaver. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø og praktiserer frihed under ansvar.

Om Neogrid Technologies

Neogrid Technologies er etableret i 2011 med henblik på at kommercialisere viden opnået gennem deltagelse i en række forsknings- og demonstrationsprojekter.

Med baggrund i videnskabelige teknologier, udvikler vi intelligente visualiserings- styrings- og overvågningsteknologier, der automatisk analyserer og sparer energi i store og små bygninger.

Spørgsmål og Ansøgning

Stillingen er på 37 timer og vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Tiltrædelsesdato er hurtigst muligt.

Har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Cecilie Vagnholdt Pedersen på tlf. +45 2069 4732 eller via cvp@neogrid.dk.

Vi afholder samtaler løbende, så send din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt til career@neogrid.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
NEOGRID TECHNOLOGIES ApS
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
Cecilie Vagnholdt
Tlf:
20694732
Adresse:
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-05-2021
Udløber:
30-06-2021
Kviknummer:
LJA-82089267
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland