TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

UGGERLY INSTALLATION A/S

|
Midtsjælland
|
Indrykket 09-07-2021

Kunderådgiver til typehusafdeling - El og VVS

Er du kvalitetsbevidst og går op i at have glade, tilfredse kunder? Så er det dig, vi leder efter. Vi mangler lige nu en dygtig kunderådgiver til at holde salgsmøder, give rådgivning i showroom, lave tekniske tegninger og udarbejde tilbud til vores kunder.

Uggerly Installation A/S har et samarbejde med HusCompagniet A/S, og er med til at bygge folks drømmehuse med henblik på både el og VVS.

Dit arbejde vil bestå i at rådgive kunder ift. valg af el såsom lampeudtag, tryk og stikkontakter. Derudover skal du også kunne give råde kunderne omkring VVS og sanitet.


Vi forventer at du:

  • brænder for kundekontakt
  • kan sikre kunder en god oplevelse, og sørge for at de får den mest optimale løsning på deres husprojekt
  • er bevidst om din rolle ift. at skabe tillid og fotrolighed med kunden og deres projekt, og kan give dem afklaring undervejs
  • er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og sætter en ære i dit arbejde
  • har gode it-evner
  • har en baggrund som enten salgsrådgiver, teknisk designer eller elektriker

 Stillingen er tidsbegrænset og slutter d. 27-05-2022.

Om os
Uggerly Installation er mere end blot en installationsvirksomhed. Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer udgør grundstenene i virksomheden. Vi arbejder målrettet med at skabe gode, langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem vores mange års erfaring i branchen og faglige ekspertise sikrer vi effektive løsninger og tryghed for vores kunder.

Bliv del af teamet
Kan du nikke ja til ovenstående, og vil du gerne være del af en dynamisk virksomhed i fortsat vækst? Send din ansøgning til afdelingsleder Laurits Larsen på mail: lvl@uggerly.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70100006

Uggerly Installation A/S blev stiftet i 1993 af Jens og Henrik Uggerly, men vores rødder i installationsbranchen kan spores mere end 100 år tilbage. Med udspring i el har vi udvidet vores kompetenceområde til også at inkludere VVS og Svagstrøm, og i dag beskæftiger vi ca. 300 medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Aalborg, Svenstrup, Aars, Skovlunde og Ringsted.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
UGGERLY INSTALLATION A/S
Tinvej 14
4100 Ringsted
Tlf:
98138888
Kontaktperson
Laurits Larsen
Tlf:
70100006
Adresse:
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2021
Udløber:
03-09-2021
Kviknummer:
LJA-82369275
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed