TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KUNSTSTOF KEMI SKANDINAVIA A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 08-09-2021

Kunststof-Kemi søger laboratorietekniker

Til vores laboratorium søger vi en ny medarbejder med praktisk flair og lyst til at arbejde med analyser, analyseapparatur og metodeudvikling.

Kunststof-Kemi A/S fremstiller farve- og additivkoncentrater til den termoplastiske industri primært i Europa. Vores produkter anvendes til indfarvning af plastemner i et utal af varianter, f.eks. kan nævnes alle former for plastemballage (også til fødevarer), kunstgræs, tæppefibre, hygiejneartikler og meget andet

Vi ønsker en medarbejder der kan hjælpe os med analyser i forhold til kvalitetskontrol af vore produkter samt analysemetoder og tests for at forbedre virksomhedens databaser. Arbejdet med analyser, analyseudstyr og databaser kræver en logisk tankegang, grundig planlægning og glæden ved praktisk laboratoriearbejde.

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for laboratoriearbejde med fokus på kemi og vant til at arbejde struktureret. Da jobbet er forbundet med en del oplæring er det ingen hindring at være nyuddannet. Dog er erfaring med analytisk udstyr at foretrække. Til arbejde med databaser er kendskab og lyst til programmering i for eksempel Visual Basic en fordel.

Kunststof-Kemi kan tilbyde et udfordrende job, hvor ikke to dage er helt ens, og hvor den rette person har mulighed for et selvstændigt job med høj grad af frihed under ansvar. Gode kolleger, som omgås hinanden i en humørfyldt og fri omgangstone, og naturligvis løn efter kvalifikationer.

Normal arbejdstid er 8.00 – 16.00, men en vis fleksibilitet vil til tider være nødvendig, da vores produktion kører 24 timer i døgnet. Derfor kunne det være en fordel, hvis du bor i lokalområdet eller flytter hertil.

Tiltrædelse: Snarest
                                                         

Der vil løbende blive afholdt samtaler med interessante kandidater og stillingen kan besættes inden ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette person.

 For mere info om virksomheden, besøg vores hjemmeside www.kunststof-kemi.com.

Hvis du ønsker du yderligere information om selve stillingen, så er du velkommen til at kontakte Anders. B. Olesen på: 91 23 05 66.

 Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til info@kunststof-kemi.com og skriv laboratorietekniker i emnefeltet. - Undlad venligst personfølsomme oplysninger i din ansøgning (ex. CPR-nummer)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
KUNSTSTOF KEMI SKANDINAVIA A/S
Ringvejen 70
7900 Nykøbing M
Kontaktperson
Anders Bødker Olesen
Tlf:
97722711
Adresse:
7900 Nykøbing M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2021
Udløber:
03-11-2021
Kviknummer:
LJA-82632751
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed