TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykiatrisk Center Nordsjælland

|
Nordsjælland
|
Indrykket 13-06-2022

Kvalitets- og forbedringschef til Psykiatrisk Center Nordsjælland

Psykiatrisk Center Nordsjælland er et center med albuerum og højt til loftet, vi vægter den uhøjtidelige professionalisme, og vi går aldrig på kompromis med fagligheden.

Vi søger en kvalitets- og forbedringschef, som formår at bringe begge dele i spil.Forbedringskultur, der sikrer en høj oplevet kvalitet hos patienterne
Vi arbejder med en kvalitets- og forbedringskultur på centret, der hjælper os til at nå vores mål.

Vores kvalitets- og forbedringsarbejde er baseret på principperne i Lean, hvor vi arbejder med bl.a. Ugentlige Forbedringsmøder, forbedringsevents og 9 ledelseshandlinger, som støtter vores ambition om at skabe en ledelsesdrevet forbedringskultur. Du kan læse mere i bogen ”Forbedringsarbejdet – en håndbog for ledere i Region Hovedstadens Psykiatri”.

Som kvalitets- og forbedringschef får du en helt central rolle i centrets igangværende indsatser med at videreudvikle værktøjer og sikre stabile og faste processer for udvikling og drift af kliniske opgaver. Alt sammen med fokus på at skabe systematik i vores kliniske behandlingsopgave for at indfri vores faglige ambitioner.Rollen som kvalitets- og forbedringschef
Du er nøgleperson i at hjælpe centerledelsen med at omsætte kvalitets- og forbedringsarbejdet til konkrete ledelseshandlinger, der bidrager til at skabe værdi for patienterne.

Du får ledelsesansvaret for 5 entusiastiske specialister, som allerede har et tæt samarbejde med centerledelsen og afsnitslederne om arbejdet med kvalitet og forbedringer i klinikken. En af dine væsentligste roller bliver at gå forrest og sikre en fælles retning og løbende prioritering af opgaverne.

Dine primære opgaver er:

  • Sparringspartner for centerledelsen i at udvikle forbedringskulturen.
  • Koordinere og videreudvikle centrets arbejde med kvalitet og forbedringer i tæt dialog med centerledelsen og i samarbejde med afsnitsledelserne.
  • Lede, udvikle og sætte retning for dine medarbejdere.
  • Sikre sammenhæng mellem Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) og centrets strategi for kvalitet og forbedring.
  • Undervise og facilitere workshops og kvalitets- og forbedringsevents.
  • Bidrage til den fortsatte udvikling af kvalitets- og forbedringskulturen på tværs i RHP – herunder udvikle de standarder vi anvender.
Du refererer ledelsesmæssigt til centerchefen, og fagligt til leder af Kvalitets- og Forbedringsafdelingen i RHP, hvor du kan hente faglig sparring og metodestøtte. Du deltager i de ugentlige centerledelsesmøder og faste møder med de øvrige kvalitets- og forbedringschefer på tværs af RHP.


Vores forventninger til dig
Vi søger en dygtig leder, der har flere års erfaring med systematisk forbedringsarbejde, ledelse af arbejdet og med at rådgive og udvikle ledere og egne medarbejdere i det videre arbejde.

Vores ledere og medarbejdere har flere års erfaring i kvalitets- og forbedringsarbejdet. Du er derfor en dygtig leder, som har opnået gode resultater med at udvikle en kvalitets- og forbedringskultur på alle organisatoriske niveauer i en større virksomhed eller på et hospital.

Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne erfaring fra sundhedsvæsnet. Du har betydelig erfaring med Lean-værktøjer, så du behersker Lean-metoderne og er god til at formidle dem.

  • Du er en dygtig personaleleder. Gennem tillid og en anerkendende og tydelig ledelsesstil formår du at involvere, motivere og skabe resultater indenfor centrets og afdelingens indsatsområder.
  • Du er en naturlig rollemodel med respekt for målsætninger, deadlines og ærlig kommunikation. Du har en stor og motiverende indlevelsesevne, kan udtrykke dig respektfuldt og tydeligt på skrift og i tale. Du er en naturlig netværker, som motiverer og begejstrer andre omkring dig.
  • Du har stor organisatorisk forståelse og du trives i en kompleks organisation med mange interessenter og høje ambitioner.


Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte centerchef Henrik Søltoft-Jensen på eller leder af kvalitets- og forbedringsafdelingen i RHP Jens S. Normand på 20 27 95 37.Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen.

Vi ønsker at du starter pr. 1. oktober 2022 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger relevant overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via link på siden senest den 26. juni 2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler primo uge 33, og 2. samtale i uge 35. Vi gør opmærksom på, at forud for en evt. 2. samtale anvender vi personlighedstest.Om Psykiatrisk Center Nordsjælland
Psykiatrisk Center Nordsjælland er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centret er beliggende på tre matrikler med specialfunktioner i Hillerød og Frederikssund, hovedparten af de almene åbne senge i Helsingør samt distriktspsykiatri (F-ACT) alle tre steder. Centret har døgnåben modtagefunktion og rummer lige knap 200 senge. Centrets optageområde består af 9 kommuner med tilsammen små 400.000 borgere.

Du kan læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri på www.psykiatri-regionh.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Psykiatrisk Center Nordsjælland
Dyrehavevej 48
3400 Hillerød
Tlf:
38643004
Kontaktperson
 
Tlf:
38643004
Adresse:
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-06-2022
Udløber:
26-06-2022
Kviknummer:
LJA-83714924
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed