TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Psykiatrien i Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 18-10-2021

Kvalitets- og Sikkerhedschef til psykiatrisygehuset i Region Syddanmark

Vil du være en del af en spændende udviklingsproces i psykiatrisygehusets Administration? Og er du en dygtig personaleleder, der kan samle den nyoprettede Kvalitets- og Sikkerhedsfunktion og som kan sætte en klar retning? Så er det måske dig vi søger til en stilling som Kvalitets- og Sikkerhedschef. Administrationen i psykiatrisygehuset er i starten af en spændende udviklingsproces og skal henover de næste år fortsætte udviklingen mod at være en mere effektiv og sammenhængende administration. Ambitionen er klar: At være den bedste administrative arbejdsplads i Region Syddanmark.

På baggrund heraf er Administrationen i psykiatrisygehuset organiseret i 5 funktioner samt et direktionssekretariat, hvilket skaber grundlag for en flad og smidig organisationsstruktur med korte og hurtige kommunikationsveje. Antallet af ledere er desuden udvidet, så der er etableret den fornødne ledelseskraft, og der kan udøves nærværende ledelse tæt på medarbejderne. Der ansættes bl.a. 3 funktionschefer – herunder en Kvalitets- og Sikkerhedschef.

Kvalitets og Sikkerhedsfunktionen varetager opgaver inden for Kvalitetsudvikling og –sikring, Patientsikkerhed, Data, registrering og analyse, Medarbejder-, patient- og pårørendetilfredshedsundersøgelser, Psykiatrisygehusets arbejde med patientrapporterede oplysninger (PRO), Forbedringsarbejde jf. Den Syddanske Forbedringsmodel, Arbejdsmiljø og sygefravær, Medicinrådgivning samt Forebyggelse af tvang.

Vi søger en Kvalitets- og Sikkerhedschef, der, sammen med den øvrige ledergruppe i Administrationen, har lyst og evne til at bidrage positivt ind i udviklingen af Administrationen, og som evner at skabe en mere sammenhængende og helhedsorienteret tilgang til psykiatrisygehusets arbejde og indsatser inden for funktionens opgaveportefølje. Psykiatrisygehuset er arbejdsmiljøcertificeret og du får en vigtigt opgave i, at sikre den videre udvikling og implementering af arbejdsmiljøsystemet.

Du får det overordnede ledelses- og budgetansvar for Kvalitets- og Sikkerhedsfunktionen, og bliver ansvarlig for at bringe den nyoprettede funktion sammen. Du skal bl.a. understøtte en faglig og social fællesskabsfølelse, sikre en tværgående videndeling samt evne at drage nytte af den synergi, der forventes at være ved at samle funktionens opgaveportefølje.

Kvalitets- og Sikkerhedsfunktionen består af 22 dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, der arbejder med stor selvstændighed, og som brænder for deres respektive opgavefelter. Herudover får du en chefkonsulent med personaleansvar i reference, og I skal i fællesskab fordele opgaverne mellem jer.

Du skal være garant for, at Kvalitets- og Sikkerhedsfunktionen understøtter sygehusets kliniske drift samt har et godt samspil med de kliniske afdelinger. Det forudsætter, at du kan engagere, motivere og skabe rammerne for, at der arbejdes systematisk med funktionens opgaveportefølje.

Herudover kræver det, at du har overblik over og indsigt i arbejdsområderne, så du kan prioritere, kvalificere samt sætte klare visioner, rammer og retning for Kvalitets- og Sikkerhedsfunktionen. Samtidigt skal du løbende have fokus på at ensarte og effektivisere arbejdsgange og procedurer blandt andet ved at arbejde med forbedringer og tavler.

Stillingen har reference til administrationschefen. Du bliver en del af Administrationens ledergruppe, hvor I sammen skal sikre tværgående koordinering, samarbejde og prioritering med henblik på en effektiv og kompetent opgaveløsning.

Din erfaring Du har en relevant videregående uddannelse og har fagligt indsigt i funktionens opgavefelter.

Herudover ser vi gerne, at du har kendskab til sundhedsområdet f.eks. fra det regionale eller kommunale niveau.

Du brænder desuden for ledelse og har dokumenteret erfaring med ledelse. Du har evnen til positivt at drive forandringer samt har lyst til at gå foran i arbejdet med at udvikle en ny funktion og lede en ambitiøs medarbejderflok med stærke faglige profiler.

Din praktiske ledelseserfaring ses gerne kombineret med en relevant teoretisk ledelsesuddannelse – dog uden, at det er et krav.

Dine personlige kompetencer Det er vigtigt, at du besidder organisatorisk flair, er synlig og nærværende, og har stærke relationelle samt kommunikative kompetencer.

Derudover forventer vi, at du:

  • har en anerkendende og dialogorienteret ledelsesstil
  • udøver tillidsbaseret og distribueret ledelse, hvor du motiverer, uddelegerer og bringer medarbejdernes kompetencer i spil, og samtidig har blik for at op- og udbygge de fornødne kompetencer i funktionen
  • kan se, hvor der kan skabes synergi på tværs af Administrationen samt indgår positivt og tillidsfuldt i det tværgående samarbejde
  • er struktureret i din arbejdsform og er god til at skabe systematik, gennemsigtighed og fremdrift
  • er god til at skabe og udbygge personlige relationer samt formår at omsætte ideer og beslutninger til konkrete resultater
  • kan se muligheder i samt nødvendigheden af tværgående samarbejde.
Yderligere information Læs mere om stillingen i stillings- og pesonprofilen.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Administrationschef Berit Matzen på telefon 3055 2937.

Din ansøgning Ansøgningsfristen er 7. november 2021. Vi afholder første samtalerunde 9. og 11. november 2021 og anden samtalerunde 23. november 2021. Vi forventer at anvende case og test som en del af rekrutteringsforløbet.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Forventet tiltrædelse er 1. januar 2022.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Psykiatrien i Region Syddanmark
Lille Grundet Hulvej 25
7100 Vejle
Tlf:
30552937
Kontaktperson
 
Tlf:
30552937
Adresse:
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-10-2021
Udløber:
17-11-2021
Kviknummer:
LJA-82835532
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed