TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rynkeby Foods

|
Fyn
|
Indrykket 19-07-2021

Kvalitetschef

Kvalitetschef

Er du klar til at drive agendaen for kvalitet, fødevaresikkerhed og compliance?

Rynkeby Foods søger en erfaren kvalitetschef.

 

Jobbet

Du har reference til Supply Chain-direktøren og er medlem af Supply Chain-ledergruppen. Dit ansvar omfatter kvalitetsafdelingen og laboratoriet og de tilhørende to teams på i alt 8 medarbejdere. Rynkeby lægger vægt på ledelse og løbende udvikling af medarbejderne i afdelingerne, og det er derfor en vigtig del af jobbet.

Dine primære fokusområder vil i øvrigt være:

  • Kvalitet i driften og af alle produkter
  • Certificeringer med løbende opdateringer (IFS, ISO14001, EMAS)
  • Overholdelse af produktlovgivning og øvrig lovgivning - både national og international
  • Kontakt og relation til fødevaremyndigheder
  • Godkendelse af labels, emballage og marketingmaterialer
  • Håndtering af reklamationer, kundeforespørgsler m.m.
  • Udvikling, implementering og vedligeholdelse af kvalitetssystemer og systemer til håndtering af føde-varesikkerhed
  • Kundeaudits, tredjepartsaudits og leverandør-/copacker audits
  • Hygiejnekrav og hygiejnekontrol
  • Opdatering og implementering af lovkrav

 

Mens det er dit ansvar at sikre, at disse fokusområder har den nødvendige opmærksomhed, så er det også op til dig at sikre den rette prioritering af ressourcer og delegering af de tilhørende opgaver til dit team.

Ledelse af HACCP-teamet inklusive risikovurderinger af råvarer, produktionsprocesser, emballager etc. er en del af rollen. Det er ligeledes din opgave at holde ledelsen opdateret på den fødevaresikkerhedsmæssige status samt på eventuelle akutte omstændigheder. I tilfældet af en fødevaresikkerhedsmæssig krise vil du tage rollen som kriseleder.

Dit primære fokus vil være aktiviteterne i Rynkeby Foods, hvor du spiller en nøglerolle i forhold til kvalitet, fødevaresikkerhed og miljøledelse. Deltagelse i Eckes Granini internationale QA-gruppe og arbejde med Eckes Granini koncernens QA-procedurer er imidlertid også en prioritet. Tilsvarende spiller du en aktiv rolle i virksomhedens bæredygtighedsprogram med specielt fokus på områderne "Climate Neutral" og "Sustainable Grown".

 

Din profil

Du besidder solid erfaring i arbejdet med kvalitet- og fødevaresikkerhed i kombination med erfaring i ledelse af et team. Forståelsen for de sikkerhedsmæssige og kvalitetsmæssige aspekter forbundet med levering af fødevarer rettet direkte til forbrugerne er essentiel, og derfor er det meget vigtigt, at du har erfaring med at arbejde med slutprodukter i fødevareindustrien. Arbejdet med HACCP og internationale fødevarestandarder er din hjemmebane, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med internationale detailkæder. Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund som fødevareingeniør eller lignende, der gør dig i stand til at håndtere mere komplekse og tekniske fødevareproblematikker.

På det personlige plan er du ambitiøs og klar til at påtage dig en central rolle som ansvarlig for fødevaresikkerhed, kvalitet og compliance. Du kombinerer en struktureret tilgang med et proaktivt mindset og et højt aktivitetsniveau. Din evne til at vide, hvornår du skal gå i dybden, og hvornår du skal skabe overblik vil være nøglen til succes. Du er fleksibel, løsningsorienteret og serviceminded i relation til eksterne kontakter såvel som i rollen som leder og kollega. Du er teamplayer og har fokus på at nå de overordnede mål og at udvikle Rynkeby Foods.

Stærke lederevner og kommunikationsevner er vigtige elementer i at skabe succes, og du er fokuseret og effektiv i din kommunikation med myndigheder, kunder, leverandører og kolleger. Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

 

Er du Interesseret?

Send CV og ansøgning snarest muligt og senest den 10. august 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Supply Chain Direktør Jens Termansen på tlf.nr. 2974 5402 før den 31. juli 2021.

Rynkeby Foods A/S er Nordens største producent af juice og saft. På et år fremstiller vi mere end 150 millioner liter baseret på de bedste bær, frugter og grøntsager, naturen byder på. Hos Rynkeby Foods A/S har vi mostet juice og saft siden 1934, hvor Inger Rasmussen etablerede sin produktion i familiens bryggers ved hjælp af simple husholdningsredskaber. Siden overtog datteren Dagmar Andreasen, som gjorde Rynkeby til den virksomhed, vi er i dag. Juice og saft udgør fortsat størstedelen af vores produktion, som i dag også tæller smoothies, frugtdrikke og andre frugtbaserede fødevarer. Rynkeby Foods A/S har hovedsæde i Ringe på Midtfyn, beskæftiger godt 250 ansatte og omsætter for 850 mio. kr. (2020). Rynkeby Foods A/S står for produktion og distribution af varemærkerne Rynkeby, God Morgen og Brämhults. Rynkeby Foods er ejet af tyske Eckes-Granini Group.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Rynkeby Foods
Vestergade 30
5750 Ringe
Tlf:
+4563623200
Kontaktperson
 
Tlf:
+4563623200
Adresse:
5750 Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-07-2021
Udløber:
10-08-2021
Kviknummer:
LJA-82409657
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed