TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Sjælland

|
Midtsjælland
|
Indrykket 25-06-2022

Kvalitetschef og QP til Region Sjælland Sygehusapoteket, Roskilde

Kvalitetschef – for det nære og for det store perspektiv

Når borgere i Region Sjælland bliver behandlet med intravenøs kemoterapi, står Sygehusapotekets kvalitetschef på mål for, at medicinen er i korrekt kvalitet. Borgerne skal være trygge og velbehandlede. Det er et stort ansvar og en meget meningsfuld opgave. Det handler om dine medmenneskers liv og helbred.

Du kan blive vores nye kvalitetschef og dermed være borgernes garant for, at alt er gået rigtigt til, når vi færdigblander den personlige behandling. Ud over kemoterapi fremstiller vi også medicin til mange andre borgere - både i vores egen og andre regioner - som har brug for forskellige helt basale lægemidler.

Kvalitetschefen har en strategisk opgave og er medlem af Sygehusapoteksledelsen – på samme måde som cheferne for Produktion, Logistik og Klinisk farmaci. Sammen med sygehusapotekeren er alle med til at sætte retning for Sygehusapoteket som en stadig vigtigere del af Region Sjællands sundhedsvæsen. Vi er med til at tage ansvar på tværs af regionernes sygehusapoteker og i samarbejdet med Amgros, og også dér giver vi vores bidrag til den samlede opgaveløsning.

Vi har gang i en masse projekter i øjeblikket i Region Sjælland: udbud af nyt QMS-system, nye leveranceformer for medicin til det nye universitetshospital i Køge, ny produktionsenhed til antibiotika og cytostatika og en helt ny lægemiddelforsyning, som om få år bliver det nye omdrejningspunkt for alle leverancer af lægemidler i regionen. Ikke alene skal vi levere lægemidler til sygehusene, men også til behandling af borgerne i eget hjem. En helt ny fremtid, som du kan være med til at påvirke.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig, hvis dette giver genklang hos dig. Hvis du er farmaceut og har solid erfaring som leder inden for produktion eller kvalitet, og du kan leve op til gældende krav til en QP, ved du, hvad vi taler om. Hvis du også kan se, at GMP for nemheds skyld og helt pædagogisk kan oversættes som ”God mod Patienterne”, vil du med stor sandsynlighed passe ind i vores kultur.

Du får to mellemledere i QA og QC og tyve dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere til at hjælpe dig med at få Kvalitetsafdelingen til at lykkes - både i det nære og i det store perspektiv. Du får tilsvarende engagerede kolleger i form af de andre chefer, der sammen med dig arbejder for, at borgerne i Region Sjælland kan mærke, at vi er der.

Løn og ansættelse sker efter Aftale for chefer.

Vi har planlagt at holde første samtalerunde 12. og 15. august, herefter testforløb og 2. samtalerunde 22. august.

Tøv ikke med at tage telefonen for at høre mere om stillingen. Vi ser frem til at høre fra dig og svare på dine nysgerrige spørgsmål.

Om Sygehusapoteket
Sygehusapoteket er et selvstændigt virksomhedsområde med 240 medarbejdere, som leverer lægemidler, medicinservice og klinisk farmaceutisk service til sygehusene i Region Sjælland. Vi indkøber lægemidler og producerer også lægemidler både til lager og til den enkelte patient, især kemoterapi til kræftpatienter. Vi håndterer lægemidler for 1 mia. kr. om året.

”Med fokus på lægemidler gør vi vores bedste for, at medmennesker med behov for sygehusbehandling er trygge, velbehandlede og bedre i stand til at klare dagen i morgen”

Du kan læse mere om Sygehusapoteket her


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Kystvejen 112A
4400 Kalundborg
Tlf:
40352757
Kontaktperson
 
Tlf:
51332175
Adresse:
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-06-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83760444
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed