TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smartbake Bakery Group

|
Østjylland
|
Indrykket 23-09-2019

KVALITETSCHEF TIL SMARTBAKE BAKERY GROUP APS

Smartbake Bakery Group ApS i Hasselager, søger en forretningsorienteret kvalitetschef. Har du tyngde og tæft til at tage ansvar for vores kvalitetsafdeling, og sikre at processer og rutiner bliver gået efter i sømmene – samt skabe de nødvendige rammer for fremtidig vækst? Så har du muligheden nu. 

I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Vi er en dansk bagerivirksomhed med ekspertise og passion inden for innovative detail- og foodservice løsninger og vi eksporterer i dag til alle verdens kontinenter.  

Vi er stiftet i foråret 2017 og opererer under flere forskellige brands. Vi søger lige nu endnu en kvalitetsmedarbejder til vores produktion i Hasselager ved Aarhus.

Stillingen

Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du det daglige omdrejningspunkt og den første medarbejder i en nyoprettet kvalitetsafdeling. 

Jobbet tager udgangspunkt i at udvikle, videreudvikle, drive og implementere nye kvalitetsstandarder i vores produkter og produktion.

Du bliver ansvarlig for at drive, udvikle og vedligeholde kvalitetsstanderne i virksomheden og være det bærende aktiv som bidrager til, at virksomheden bliver certificeret til internationale standarder.

Personlige og faglige kompetencer

Du er en erfaren kvalitetskoordinator, med erfaring i at drive en effektiv og sikker proces til implementering af nye procedurer. Du er selvstændig, serviceminded og udadvendt. Du arbejder systematisk, struktureret, og besidder evnen til at kommunikere på alle niveauer i en positiv ånd. Du har nemt ved at håndtere mange opgaver sideløbende. Det er naturligt for dig, at både være teoretisk og praktisk udførende.

Målet er, at du, sammen med dine kolleger, skal sikre at produktionen er en fantastisk arbejdsplads, hvor der er alle forudsætninger for at lave produkter, som gør vores kunder glade og stolte.

Du har:

  • Minimum 3-5 års erfaring fra lignende stilling i fødevarebranchen, og gerne erfaring med implementering og vedligeholdelse af certificeringer.
  • Kvalitetsstyring og ledelsessystemer især opbygning og vedligeholdelse af elektroniske dokumentationssystemer.
  • Risikoanalyse og risikostyring i værdikæden, herunder stort kendskab til fødevaremikrobiologi, allergener og fødevarekontaktmaterialer.
  • Solidt og bredt kendskab til fødevarelovgivningen indenfor vegetabilske og animalske herunder også mærkningslovgivningen.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Den bærende ressource i etableringen og implementeringen af certificeringer, men også revision af virksomhedens generelle procedurer herunder hele produktionen.
  • Uddannelse og træning af medarbejdere i kvalitetsstyring og fødevaresikkerhed.
  • Udføre og følge op på interne audits og hygiejneinspektioner.
  • Kvalitetsstandarder i produktionen.
  • Oprettelse og vedligeholdelse af produktdata internt og eksternt.

Vi tilbyder

Et spændende job på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone.

Vi tilbyder gode vilkår og en god løn, som forhandles individuelt efter kvalifikationer. 

Tiltrædelse sker hurtigst muligt.

Ansøgning samt CV skal sendes på mail job:smartbake.dk mærket ”Kvalitetsmedarbejder”.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte produktionschef Klaus F. Kristensen på tlf. 5130 1829 eller på mail kfk@smartbake.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Smartbake Bakery Group
Jegstrupvej 54
8361 Hasselager
Kontaktperson
 
Adresse:
8361 Hasselager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-09-2019
Udløber:
30-10-2019
Kviknummer:
LJA-75857012
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Asgaard Recruitment
Herning, Vestjylland
Bytømreren A/S
Aarhus, Østjylland