TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Adecco

|
Østjylland
|
Indrykket 31-05-2022

Kvalitetschef til spændende international virksomhed

Kan du se dig selv blive en del af en spændende international virksomhed og har du erfaring med at sikre kvaliteten i nærmest alt hvad du laver, så er det måske lige netop dig, som vi leder efter!

Berry Superfos er en innovativ emballage virksomhed, der udvikler miljøbevidste løsninger i samarbejde med deres kunder. På fabrikken i Stilling produceres der primært produkter via thermoformning ved at bruge både karton og plast. Virksomheden vækster og er i en positiv udvikling og den rejse har du nu mulighed for at blive en del af.

Du får en bred men vigtig rolle i en virksomhed hvor der er en faglig stærk kultur, og hvor opgaverne for dig vil være af varierende karakter. Du vil have en tæt dialog med de øvrige afdelinger i forhold til at sikre kvaliteten af de producerede emner. Derudover vil du få lederansvar for 2 medarbejdere og indgå i den udvidede ledergruppe.

Du har erfaring fra en lignende eller tilsvarende stilling og måske har du erfaring med i bagagen fra en produktions- eller fødevarevirksomhed. Du har en struktureret, positiv og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver. Du kommer til at have et tværfagligt samarbejde både internt og eksternt, derfor forventes det, at du er en teamplayer, er omstillingsparat og proaktiv.

Dine vigtigste opgaver bliver at udvikle, optimere, implementere og vedligeholde virksomhedens kvalitetssystem. Heriblandt også uddannelse og træning af kollegaer i kvalitetsstyring, processer og instruktioner. Derfor vil det være en fordel, hvis du har erfaring med kvalitetsstyringssystemet Sherlock eller Gluu. Indenfor 1-2 år forventer man at ensrette systemerne på de 2 danske fabrikker (Stilling og Randers) og udnytte de synergier dette vil kunne medføre. Du vil blive primus motor i denne proces og få stor indflydelse på valg af det fremadrettede setup.

Kan du se dig selv i et job, hvor du:

  • Sikrer fokus på kvalitet gennem at være synlig/til stede i hele organisationen – ind imellem også på de skæve skift
  • Sikrer produktkvalitet i henhold til kravsspecifikationer
  • I samarbejde med PTA, indkøb og udviklingsafdelingen, undersøger og tester nye materialer, sikre nuværende materialer overholder gældende lovgivning
  • Sikrer kvalitetsprocedurer & hygiejneregler overholdes og ajourføres
  • Er ansvarlig for behandling af interne/eksterne afvigelser samt reklamationer med fokus på årsagsanalyse og korrigerende handlinger
  • Deltager i kvalitetsmøder med produktionen, kunder og leverandørerne
  • Udarbejder og opdaterer af KPI’er
  • Er ansvarlig for det interne fødevaresikkerhedsudvalg
  • Vurderer og godkender leverandører

Du trives i et job, hvor du kan bidrage til optimering af interne processer og du har en klar holdning til at kvaliteten skal være i top – derudover lægger du en ære i at deadlines overholdes. Det vil være vigtigt for os, at du har stort kendskab og erfaring med kvalitetsledelsessystemerne BRC, ISO9001 og ISO14001.

Sprogligt skal du kunne begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder dig et fedt job i en spændende og alsidig stilling med dygtige og kompetente kollegaer, der samarbejder i en uformel tone og med godt humør. Der gives løn efter kvalifikationer, pension og andre personalegoder.

Er du en af dem, vi skal få øje på?
Vi arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt. Send os derfor et motiveret CV, hvor du inkluderer et par linjer, der beskriver, hvorfor du er den rette kvalitetsleder. Berry Superfos samarbejder med Adecco, så Recruitment Consultant, Cindie Kogstad, er ansvarlig for ansættelsesprocessen. Du kan fange hende på email: Cindie.kogstad@adecco.dk, hvis du har spørgsmål, der ikke fremgår af opslaget.

Der vil blive afholdt samtaler løbende.
???????

OM VIRKSOMHEDEN

Superfos, en virksomhed i Berry Global designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning. Superfos leverer emballageløsninger til ethvert segment og er markedsledende indenfor sit felt med fabrikker, salgskontorer og distributionscentre i Europa, Balkanlandene og Australien. Hovedkontoret ligger i Høje Taastrup ved København. Superfos har globalt ca. 3.700 medarbejdere, en årlig omsætning på omtrent €735 mio. og er ejet af amerikanske Berry Global Inc. Koncernsproget er engelsk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Adecco
Industrivej 12
8660 Skanderborg
Kontaktperson
 
Tlf:
38381131
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-05-2022
Udløber:
26-07-2022
Kviknummer:
LJA-83672623
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Kredsløb
Aarhus, Østjylland
Envases Europe A/S
Hedensted, Østjylland
Gem annonce