TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Aarhus Universitet

|
Østjylland
|
Indrykket 01-07-2022

Laboratorie- og felttekniker/ingeniør inden for mekatronik til Land-CRAFT, Institut for Agroøkologi

Har du altid nydt at bygge LEGO klodser, samt at forbinde motor og elektroniske dele til dit design? Kunne du tænke dig at hjælpe os i Center for Landscape Research in Sustainable
Agricultural Futures (Land-CRAFT) med at udvikle vores laboratorie- og feltaktiviteter vedrørende måling af miljøparametre og drivhusgasemissioner i økosystemer?

Land-CRAFT er et nyt forskningscenter ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, ledet af professor Klaus Butterbach-Bahl. Vores vision er at identificere og kvantificere de mange miljømæssige og socioøkonomiske fordele, der er forbundet med ændringen af landbrugspraksis på gård- og landskabsskala. Ud over at reducere landbrugets klimapåvirkning sigter vi mod at identificere mulighederne for klimatilpasning af landskabsforvaltningen og udvikle anvendelige løsninger for og sammen med landmændene.

Vi har brug for et nyt teammedlem fra den 15. oktober eller hurtigst muligt derefter til at tage med os på denne spændende rejse. Ansættelsen er tidsbegrænset til 3 år.

Du vil blive en del af et internationalt forskningsmiljø, og fokus for din stilling vil være at drive vores laboratorie- og felteksperimenter. Du vil referere til centerleder, professor Klaus Butterbach-Bahl.

Jobbeskrivelse
Dine vigtigste opgaver er:

  • at støtte vores forskere, der er i begyndelsen af deres karriereforløb, i forbindelse med laboratorie- og felteksperimenter
  • opbygning/design af innovative, skræddersyede målesystemer til kvantificering af drivhusgasemissioner fra jordbunden
  • identificering og indkøb af laboratorie- og feltudstyr som f.eks. miljøsensorer til jord- og miljøforhold, laserspektroskoper til analyse af sporgasser osv.
  • koordinering af vedligeholdelsen af udstyret
Din profil
Vi forstiller os, at du
  • er ingeniør inden for mekatronik, mekanisk/elektrisk design eller lignende, ELLER du er laboratorieteknolog med erfaring i integration af elektroniske og mekaniske systemer
  • har erfaring med at forbinde mekanisk udstyr med digitale systemer
  • har erfaring med en bred vifte af sensorteknologier og med at udvikle og programmere miljøsensornetværk
  • har gode engelsk- og danskkundskaber (forskningssproget på centret er engelsk, mens dansk vil være nødvendigt for at interagere med landmænd, lokale butikker osv.)
  • er motiveret af at arbejde på projekter, hvor det overordnede mål er at støtte den grønne omstilling i landbruget
  • kan arbejde selvstændigt
Forventet startdato og varighed af ansættelsen
Der er tale om en fuldtidsstilling (37 timer/uge). 
 
Tjenestestedet er indtil videre C.F. Møllers Alle 4, 8000, Aarhus C, mens feltforsøgene kan variere med hensyn til placering (nationalt såvel som internationalt).

Vi foretrækker, at din ansøgning er skrevet på engelsk, jobsamtalen vil ligeledes foregå
på engelsk. For yderligere information er du velkommen til at kontakte professor Klaus Butterbach-Bahl, tlf: +45 93508238, e-mail: klaus.butterbach-bahl@agro.au.dk
 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
C.F. Møllers Allé 4
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2022
Udløber:
26-08-2022
Kviknummer:
LJA-83781392
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed
Gem annonce