TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geopartner Landinspektører A/S Gladsaxevej 356

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-01-2022

Landinspektør i Geopartner

Har du lyst til at spille en central rolle i Geopartners faggruppe for areal- & rettighedserhvervelse? Vi søger lige nu en erfaren landinspektør, der ubesværet går i dialog og opbygger tætte relationer med kunder og samarbejdspartnere. Om jobbet Som landinspektør i Geopartner får du stor indflydelse på retningen i dit job samt mulighed for at udvikle dig. Du får stort ansvar for egne projekter, frihed til selv at planlægge din hverdag samt mulighed for at deltage i en bred vifte af opgaver sammen med en masse kompetente kollegaer. Du bliver en del af et team på 10 kollegaer, og du vil i tæt samarbejde med teamlederen hjælpe med at sikre en optimal drift af fagområdet, både indenfor økonomi, markedsudvikling og organisering af arbejdet.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

 • Sikring af hensigtsmæssig fordeling og udnyttelse af ressourcer, så den daglige drift udføres bedst muligt.
 • Ekspropriation, både statslige og kommunale.
 • Lodsejerforhandlinger (aftaler).
 • Taksation og erstatningsfastsættelse.
 • Deltagelse i videreudvikling af faggruppen areal- & rettighedserhvervelse.
 • Klassiske landinspektøropgaver inden for bl.a. det matrikulære felt og ejendomsjura.
 • Projektledelse af store og små projekter.
 • Tæt samarbejde med kolleger på tværs af landet.
Vi tilbyder en spændende hverdag med udfordrende opgaver i et uformelt miljø, hvor faglig stolthed, fællesskab og arbejdsglæde fylder meget. Teamwork og faglig sparring prioriterer vi højt, og vi arbejder derfor på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Da vi har 24 kontorer rundt om i landet, betyder det ikke så meget for os, hvilken landsdel du ønsker at arbejde fra.

Om dig

Du er beskikket landinspektør og gerne med flere års erfaring. Du ser det som en spændende mulighed både at være med til at løfte faggruppen areal- & rettighedserhvervelse samt udbygning af kunderelationerne. Du skal trives med at arbejde selvstændigt, og du opbygger ubesværet tætte og tillidsfulde kunderelationer.

Vi forventer, at du:

 • har erfaring inden for ekspropriation, lodsejerforhandlinger samt taksation og erstatningsfastsættelse.
 • arbejder struktureret, selvstændigt, proaktivt og har lyst til at gå aktivt ind i teamorganisering hvor man er selvledende og tager ansvar for fælles mål.
 • er udadvendt, kvalitetsbevidst samt har gode kommunikations- og samarbejdsevner.
 • har flair for koordinering og ser muligheder fremfor begrænsninger.
Du skal desuden trives med at fungere som rollemodel ved at motivere, understøtte og positivt bidrage til engagement og motivation hos dine kolleger.

Bliv en del af Geopartner Vi er 240 medarbejdere fordelt på 24 kontorer, da vi ønsker at være lokalt forankret. Uanset hvilket kontor der bliver dit ansættelsessted, vil du blive en del af et stærkt fagligt miljø i Geopartner, som har travlt med spændende projekter. Vores dygtige kolleger skaber sammen et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin.

Hele virksomheden mødes to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Næsten alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT er af den bedste kvalitet. Vi investerer også i vores medarbejdere, og giver hver enkelt medarbejder mulighed for at udvikle sig. I denne film kan du se vores medarbejdere fortælle om, hvordan det er at arbejde i Geopartner.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i at blive en del af Geopartner og vores forhandlingsteam, så send din ansøgning og CV senest den 21.februar 2022. Har du faglige spørgsmål, er velkommen til at kontakte landinspektør, teamleder og partner Mads Hansen på tlf. 6124 4246. Du er også velkommen til at kontakte områdechef Ole Juul Thomassen på tlf. 4880 9729.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Geopartner Landinspektører A/S Gladsaxevej 356
Vestensborg Allé 2
2860 Søborg
Tlf:
48809729
Kontaktperson
 
Tlf:
48809729
Adresse:
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2022
Udløber:
21-02-2022
Kviknummer:
LJA-83266663
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed