TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROFILPARTNERS ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-08-2019

LANDINSPEKTØR

Stillingsbeskrivelse:
Her er muligheden for at blive en del af en virksomhed, der er i konstant udvikling og som altid er i front med det nyeste, både hvad angår teknologi og digitalisering, tendenser i markedet og opgaveløsningen.

Mølbak er landinspektør på nogle af de største og mest prestigefyldte byudviklingsprojekter i København og på Sjælland bl.a. Carlsberg Byen, Nærheden og Køge Kyst. Derudover er Mølbak Landinspektører også Den Ledende Landinspektør og rådgiver for De Statslige Ekspropriationskommissioner i forbindelse med etablering og modernisering af jernbaneanlæg i hele Danmark. 

Du får således god mulighed for at være med til at sætte dit præg på fremtidens store projekter indenfor fx byudvikling, anlæg og infrastruktur i ind- og udland. 

Virksomheden spænder bredt indenfor branchen, og det giver dig mulighed for at vælge hvilke projekter og opgaver, du ønsker at arbejde med. På den måde kan du komme til at beskæftige dig med lige det område, som du brænder for. Virksomhedens flade organisation medvirker til, at der er stor lydhørhed overfor ideer til nye tiltag eller nye måder at gøre tingene på. 

Du tilbydes en stilling, hvor du samarbejder og sparrer med andre topmotiverede og dygtige kollegaer. Du bliver en del af et ambitiøst team, og sammen flytter I grænser og skaber byer. 


Løn:
Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er fagligt dygtig og har styr på dine ting. Samtidig brænder du for dit fag og ønsker at være med blandt de bedste.

Erhvervserfaring:
Du har god erfaring fra branchen og interesserer dig inden for et af disse fagområder; Byudvikling, Areal og Rettigheder, matrikulært arbejde eller lignende.

Uddannelser:
Du er uddannet landinspektør eller har anden relevant uddannelsesbaggrund.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk og gerne engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT.

Du tilbydes:
At blive en del af en virksomhed i rivende udvikling og en stilling, du i høj grad selv kan være med til at præge. Virksomheden udvikler byområder med By & Havn, skaber fundamentet for Carlsberg Byen og har projekter i både ind- og udland. Der er er en god samarbejdskultur i virksomheden, hvor alle taler med alle.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
2800 Kgs. Lyngby
Tlf:
43434060
Fax:
43434065
Kontaktperson
 
Adresse:
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-08-2019
Udløber:
24-10-2019
Kviknummer:
LJA-75181137
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Asgaard Recruitment
Herning, Vestjylland
Bytømreren A/S
Aarhus, Østjylland