TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Geopartner Landinspektører A/S Kullinggade 31C, 2.

|
Fyn
|
Indrykket 14-10-2021

Landinspektør - Svendborg

Vil du være med til at sætte dit præg på den lokale udvikling og være med til at konsolidere Geopartners position som kundernes foretrukne samarbejdspartner i det sydfynske? Motiveres du af spændende opgaver og en unik mulighed for at være med til at sætte retningen og forme fremtiden for et kontor i et af landets skønneste områder? Så er det dig, vi søger, som vores nye kollega i Svendborg. Om stillingen Geopartner er med, hvor det gælder i Svendborg og hele det sydfynske område, og vi ønsker at udvide med flere dygtige og kompetente kollegaer i de kommende år. De fysiske rammer er nye og moderne kontorfaciliteter i Forskerparken, som ligger smukt i vandkanten på Svendborg Havn.

Som vores nye landinspektør i Svendborg har du muligheden for at være med til at præge opgaver og indsatsområder. Vores kultur indebærer, at vi i videste udstrækning ønsker at understøtte den enkeltes ambitioner og kompetencer sammenholdt med et stort fokus på at skabe et miljø som giver arbejdsglæde.

Kontoret løfter en alsidig vifte af landinspektøropgaver fra det matrikulære område, ejendomsudvikling, tekniske opgaver og til ekspropriation/lodsejerforhandlinger.

Din dagligdag vil blandt andet byde på:

  • Projektledelse af større og mindre opgaver.
  • Samarbejde med de øvrige kollegaer på kontoret, hvor teamwork og den faglige sparring prioriteres højt.
  • Rådgivning og servicering af kunder, hvor du bidrager til, at Geopartner opleves som en værdiskabende samarbejdspartner, hvor langvarige relationer er i centrum.
Om dig Du har en ambitiøs tilgang til dine daglige opgaver, og du har modet til at bidrage til kontorets forsatte positive udvikling. Derudover er du faglig nysgerrig, og deler din viden med dine kollegaer på tværs af landet. Du nyder en afvekslende og fleksibel hverdag, hvor du selvstændigt kan tilrettelægge dagligdagen i samspil med nærmeste kollegaer.

Vi forventer, at du

  • Har erfaring inden for det matrikulære og ejendomsretlige felt samt tilstødende fagområder
  • er optaget af at bidrage til et godt arbejdsmiljø gennem et positivt menneskesyn og gensidig interesse for hinanden som personer
  • trives med at arbejde selvstændigt under stor frihed og trives med kundekontakt
  • har ambitioner om at udvikle dig, har gåpåmod og lyst til at være med til at sætte retningen og forme fremtiden for kontoret
  • fungerer i en travl hverdag, hvor man ofte skal jonglere mellem flere forskellige opgaver.
Bliv en del af Geopartner I Geopartner tænker vi på tværs af discipliner og tilbyder vores kunder en helhedsløsning i krydsfeltet mellem traditionelle og specialiserede landinspektøropgaver. Du vil som medarbejder blive en del af en tillidsbaseret organisation med høj grad af frihed og mulighed for at udfolde personlige ambitioner for arbejdslivet.

Et kompetent fagligt team af kolleger står altid klar til at sparre med dig i dit selvstændige arbejde, og du vil arbejde i tæt samspil med vores 24 øvrige afdelinger. Derfor vil du hos Geopartner hele tiden udvikle dig fagligt og skabe forudsætninger for en langsigtet karriereudvikling.

På kontoret i Svendborg bliver du en del af et fagligt stærkt miljø - Vi hjælper hinanden og værdsætter et tæt fagligt samarbejde baseret på et positivt menneskesyn og respekt for hinanden. Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i Odense, men også på tværs af vores andre kontorer. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder. Vi tilbyder fleksibilitet og frihed til selv at planlægge dagen under hensyntagen til aktuelle opgaver og aftaler.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef og landinspektør Thomas Brogaard på +45 2321 5750. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Geopartner Landinspektører A/S Kullinggade 31C, 2.
Kullinggade 31C, 2.
5700 Svendborg
Tlf:
23215750
Kontaktperson
 
Tlf:
23215750
Adresse:
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-10-2021
Udløber:
05-12-2021
Kviknummer:
LJA-82819510
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed