TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kongsby - På vegne af DIN Forsyning

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 11-11-2021

Landinspektør til DIN Forsyning

Kan du rådgive andre ud fra din brede viden inden for landinspektørfaget? Har du både blik for de afgørende detaljer og kan bevare overblikket? Hvis du hviler solidt i din faglighed, værdsætter ordentlighed og præcision og ovenikøbet kan lide lakridspiber, så er der god mulighed for, at du er lige dén, vi søger.

Hvad skal du lave?
Du bliver en del af afdelingen Informatik under Forretningsudvikling. Afdelingen har en vigtig rolle i at sikre de rigtige datagrundlag, så resten af organisationen har det rette fundament at træffe beslutninger ud fra. Vi er ansvarlige for drift og udvikling af vores GIS-platform med tilhørende applikationer og datamodeller til ledningsregistrering. På det seneste har vi taget hul på at opbygge et økosystem omkring data management, data warehouse og Business Intelligence, som der vil være en del fokus på de kommende år.

I de næste 3-5 år vil du blive en vigtig spiller i opgraderingen af vores ArcGis-desktop platform til - regner vi med - en ny baseret på ArcGis Portal, ArcGis Pro og ESRI Utility Network. Det er samlet set en ret stor opgave, der omfatter datavask, konvertering, udvikling, test mv., samt udvikling af nye ledningsdatamodeller i samarbejde med andre forsyningsselskaber.

Desuden håber vi, at du med din landinspektørfaglighed kan rådgive om landmåling, ejendoms- og adkomstforhold. Alt efter dine kompetencer er der mulighed for, at du kan sætte dit eget præg på stillingen.

Hvem er du?
Du er uddannet landinspektør og har fx erfaring fra en landinspektørvirksomhed, rådgiver eller forsyningsvirksomhed, og du har et godt allround kendskab til de klassiske landinspektørdiscipliner. Du er ikke nødvendigvis specialist i dem alle, men du kan yde sparring til kolleger og ledelse og sidde med ved bordet, når praktiserende landinspektører, rådgivere eller entreprenører arbejder for os.

Du har solid viden om GIS, Geodata og ledningsdatamodeller, gerne på ESRI-platformen. Desuden har du erfaring som projektleder eller lyst til at prøve kræfter med det.

Som menneske kan du både zoome helt ind på detaljen og bevare overblikket. Du sætter pris på gode landinspektørdyder som ordentlighed og præcision, og du går analytisk og grundigt til opgaverne. Samtidig har du et værdifuldt blik for, hvordan opgaverne understøtter vores strategi. At det nogle gange betyder, at du skal udfordre plejer, har du det fint med. Du er nysgerrig, innovativ og eksperimenterende, og du har det godt med forandringer.

Du hviler i din faglighed og har en god portion selvstændighed, der gør dig i stand til at træffe beslutninger, også når du ikke har alle detaljer belyst. Samtidig er du en udpræget holdspiller, der er værdsætter det gode samarbejde i vores lille team, hvor det sociale er vigtigt. I den forbindelse er det en fordel, men ikke et must, at du kan din Monty Python. Til gengæld er kærlighed til lakridspiber et ufravigeligt krav.

Kom med på rejsen fra dygtige til bæredygtige
DIN Forsyning er ét af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer vi varme og rent vand, og vi håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det os, der står for affald og genbrug. Tidligere var vores øverste mål sikker drift. Nu sikrer vi en stabil drift samtidig med, at vi omstiller vores forretning til at bidrage til et bæredygtigt samfund.

De bærende elementer i vores strategi er tre ambitioner; intet spild, fossilfri værdikæde og fleksibel forretning. Rejsen fra dygtige til bæredygtige er lige er begyndt, og den kræver et stærkt hold af medarbejdere, der brænder for at arbejde for en mere bæredygtig verden.

Om Kongby - som håndterer denne rekrutteringsprocess
Kongsby er en rekrutteringsvirksomhed med base i Horsens tæt på E45. Siden Kongsbys etablering i 2019 har vi arbejdet målrettet med at matche de rigtige profiler med de rigtige virksomheder.

Vores relationer til både virksomheder og kandidater er altid det vigtigste hos Kongsby. Vi opbygger stærke, tætte relationer, hvor du altid bliver set og hørt.

Vores erfaring spænder bredt inden for ledelses- og forretningsudvikling, herunder rekruttering og ledelsesrådgivning. Vi løser opgaver på A- til C-niveau, og vi har en indgående specialviden inden for mange brancher.

Kontaktperson
Jesper Rye Kongstad Larsen
CEO / Headhunter
jla@kongsby.dk  +45 3136 4744
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c49a56b2)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Kongsby - På vegne af DIN Forsyning
Ulvsundvej 1
6715 Esbjerg N
Kontaktperson
 
Tlf:
31364744
Adresse:
6715 Esbjerg N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-11-2021
Udløber:
13-12-2021
Kviknummer:
LJA-82941594
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed