TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Skanderborg Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 08-01-2022

Landinspektør/jurist eller lignende til Vand og Natur

Har du mod på at være ansvarlig for ejerskab og administration af Skanderborg Kommunes jorder?
Vi søger en kollega med en juridisk baggrund, som kan varetage en bred portefølje af opgaver, som knytter sig til kommunens jorder.

Der har været en omorganisering i Skanderborg Kommune, som har flyttet opgaven med administration af ejerskab til kommunale jorder til afdelingen Vand og Natur. Hermed bliver store dele af drifts- og ejerskabsopgaver samlet i samme afdeling. Det giver dig, i samarbejde med resten af afdelingen, god mulighed for at sætte præg på egne sagsgange, planlægning mv.


Dine arbejdsopgaver

Dine opgaver vil have mange snitflader både i afdelingen, men i særdeles også i andre dele af organisationen og ved eksterne samarbejdspartnere, udlejere, kontraktholdere, myndigheder m.fl.
Du vil derfor i høj grad skulle kunne indgå i dialog med mange forskellige parter og agere i spændingsfeltet både som ejer og myndighed.

Opgaverne favner bredt, og kan f.eks. være

 • håndtering af matrikulære sager vedrørende kommunens jorder, herunder hævdsspørgsmål, arealoverførsler mv.
 • juridisk håndtering af tekniske anlæg og ledninger
 • håndtering af lejeaftaler til kolonihaver, sommerhusgrunde mv.
 • håndtering af leje og brugsretsaftaler til rekreative formål
 • håndtering af landbrugsjorder, herunder forpagtningsaftaler, betalingsrettigheder mv.
 • rammesætning af byggesager og anden anvendelse på kommunal jord, screening af lokalplaner, byggeregler mv.
 • lave politiske indstillinger og notater samt at håndtere borgerhenvendelser.

Derudover forventer vi, at du bistår andre fagteams i Vand og Natur, når deres projekter omhandler ekspropriation, frivillige aftaler med lodsejere, grønne partnerskaber eller andre opgaver af juridisk karakter.


Din profil

Vi søger en person, som har indsigt i ejendomsforvaltning. Vi forudsætter, at du har interesse og lyst til at arbejde i en politisk styret organisation.

Herudover lægger vi vægt på, at du:
 • har en relevant uddannelse eller erfaring fra lignende job
 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt - på borgerens præmisser og med borgeren i centrum
 • kan håndtere konflikter som en del af hhv. sagsbehandling og dialog med involverede parter
 • har det godt med at mødes med lejere og borgere og evner at sætte dig i modsatte parts sted
 • har kendskab til kommunal planlægning
 • har god forståelse og erfaring med budgetlægning og økonomistyring
 • er løsningsorienteret, systematisk, omhyggelig og har en pragmatisk tilgang til tingene. Du skal kunne bruge ”den sunde fornuft”, samtidig med du naturligvis overholder regler og love
 • har gyldigt kørekort til personbil.


Personlige kvalifikationer

Du skal kunne trives i et job med mange opgaver - og mange henvendelser. Det er vigtigt, at du kan strukturere, følge op på og få afsluttet opgaver.

Vi forventer, at du selv tager ansvar og udviser initiativ. Du skal derfor være god til at planlægge din egen tid og opgaver og kunne koordinere egne opgaver med andre kollegaers opgaver og tidsplaner. Du skal synes, det er helt naturligt at spørge, hvis der er noget, du ikke ved – og hjælpe en kollega, der har brug for din hjælp.

Endeligt kommer du med et godt humør og er social og kollegial af natur. Du er god til at skabe relationer og er positiv, udadvendt og imødekommende i din tilgang til dine kolleger, borgere, lejere, samarbejdspartnere m.m. - både interne og eksterne.


Hvem er vi?

I Vand og Natur arbejder vi med landbrug, vandværker, vandløb, vandhuller, søer, natur, naturpleje, skove, jord, affald, spildevand, råstoffer, grundvand, vandforsyning, jagt, fiskeri, sejlads, badevand, grønne partnerskaber, adgang til naturen og meget, meget mere. Kort sagt er vi en afdeling, som beskæftiger sig med alt mellem himmel og jord. Alle opgaver med stor betydning for dem, som bor og opholder sig i Skanderborg Kommune.

Vi er 24 medarbejdere i Vand og Natur. Vi er en afdeling med stor aktivitet og travlhed – men også en afdeling, hvor vi forsøger at tage os tid til hinanden. Vi har fokus på at sammensætte det rigtige hold, når en opgave skal løses - og gerne på tværs af grupperne. Det er et fælles ansvar, at vi når i mål!

Du bliver en del af Naturgruppen på 5 personer, som blandt andet arbejder med naturpleje, naturbeskyttelse, myndighedsopgaver, drift af skove, natur og grønne områder og meget mere.

I Vand og Natur er der ansat ingeniører, miljøteknikere, biologer, geologer og andre AC’ere – unge og mere erfarne - med meget brede og blandede erfaringer og referencer. Der er tale om et spændende og bredt fagligt miljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Vand og Natur er en del af Plan, Teknik og Miljø, hvor der i alt er ansat cirka 85 medarbejdere.


Hvad tilbyder vi

Sammen med dine dygtige og engagerede kolleger får du base på Skanderborg Fælled. Her arbejder vi i et åbent og energifyldt arbejdsmiljø præget af godt humør. Fra din første dag i Skanderborg Kommune støtter vi din personlige og professionelle udvikling.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge, med flextidsordning, sundhedsordning, restaurant og gratis parkering.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til den gældende overenskomst.


Yderligere oplysninger

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning og relevante bilag – cv, eksamensbevis og eventuelle anbefalinger – senest 30. januar 2022 kl. 23.59, hvor ansøgningssystemet automatisk lukker.

Samtaler forventes afholdt 3. februar 2022 og eventuel opfølgende samtale 14. februar 2022.

Forventet tiltrædelse hurtigst muligt – dog senest 1. april 2022.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Skanderborg Kommune
Skanderborg Fælled 1
8660 Skanderborg
Tlf:
87947000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2022
Udløber:
30-01-2022
Kviknummer:
LJA-83199103
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Skanderborg Kommune
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Gem annonce