TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Holbæk Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 22-04-2021

Landzonesagsbehandler til Holbæk Kommune

Holbæk Kommune opnormerer og søger landzonesagsbehandler til at styrke udviklingen

Holbæk Kommune gennemgår en spændende udvikling med flere nye borgere og udviklingsområder samt et voksende fokus på bæredygtig udvikling. Vi planlægger for boligområder, erhvervsområder, grøn omstilling og detailhandelsområder i hele kommunen. Det gælder nye områder såvel som bebyggede arealer. Geografisk dækker vi et stort område, og har både by, land og sommerhusområder, hvilket giver en spændende diversitet i opgavesammensætningen.

Holbæk Kommune søger en ekstra kollega til landzoneadministrationen.

Organisering og afdelingskultur
Holbæk Kommune har travlt på det plan- og byggetekniske område, og området opnormeres derfor med flere nye stillinger pr. august 2021. Vi laver derfor ny organisering, hvor to afdelinger bliver til tre. De tre afdelinger vil udgøre By & Landskab og er det tekniske område indenfor byggeri og miljø. Landzoneteamet vil være en del af Byg & Landzone på i alt 22 medarbejdere.

Landzoneteamet vil fremadrettet bestå af fire sagsbehandlere plus en kollega, der spænder over to teams. Teamet er bredt repræsenteret ift. uddannelse og erfaring.

By & Landskab sidder i storrumskontorer ved Holbæk Havn, hvor vi sparrer på tværs af teams og afdelinger og har en uformel omgangstone med plads til både fordybelse og fælles arrangementer på tværs. Vi vægter en sund kultur med plads til små pauser fra skrivebordene. Når vi ikke er hjemsendt grundet corona, summer kontoret af spændende projekter og snak hen over bordene for at finde den bedste løsning på opgaven. Dialog og inddragelse er en vigtig del af arbejdet, både med borgere, udviklere og kolleger.

Kompetencer
Vi ønsker os en kollega med erfaring indenfor landzoneadministration, som drømmer om at indgå i et godt team med faglig nysgerrighed og stolthed.

Du skal være mere teamplayer end individualist. Vi lægger stor vægt på gode samarbejdsevner i teamet og afdelingen, samt evnen til at arbejde på tværs af fagligheder og teams. Vi inddrager hinanden i opgaverne og sparrer om problemstillingerne på teammødet og i det daglige arbejde. Du skal dog kunne arbejde selvstændigt og være god til struktur samt have flair for deadlines og tidsplaner.

Du skal have forståelse for de politiske processer og være god til at kunne formidle og oversætte lovstof til ansøger.

Vi ønsker en erfaren kandidat, der kan:

  • gå til opgaven med kendskab til planprocesserne og de udfordringer, der kan komme
  • bruge sin faglige ballast til at få projektet godt på vej
  • dele ud af sine erfaringer og være nysgerrig på kollegers input
  • være en stærk medspiller overfor interne og eksterne samarbejdspartnere
  • se sig selv i en afdeling med højt til loftet, faglige ambitioner og masser af spændende opgaver

Vi forventer, at du har
  • en relevant uddannelse, som f.eks. landskabsarkitekt, hortonom, landinspektør, arkitekt eller lign.
  • et solidt kendskab til planloven
  • stærke samarbejdsevner, internt såvel som eksternt
  • gode formidlingskompetencer i skrift såvel som mundtligt
  • kørekort til almindelig bil
Derudover er du åben og engageret, og bidrager til et godt arbejdsmiljø

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er søndag den 9. maj. Vi holder ansættelsessamtaler over to dage: tirsdag den 18. maj og onsdag den 19. maj. Vi holder evt. anden samtale mandag den 21. maj.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse pr. 15. august 2021. Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Kontakt
For spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Uhrbrand Damkjær på 72 36 11 49 eller landzonesagsbehandler Dorte Harbo på 72 36 12 64.
Tjek i øvrigt også vores stillingsopslag til byplanlægger og byggesagsbehandler. Dem kan du også høre Rasmus om.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Alle Kan Bidrage, Uddannelse til Alle Unge, Læring og Trivsel, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Borgerservice. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf:
72369225
Kontaktperson
 
Adresse:
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-04-2021
Udløber:
09-05-2021
Kviknummer:
LJA-81997021
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland