TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PolyTech A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 29-09-2020

Lean Specialist

PolyTech A/S søger Lean Specialist til vores Lean Team

Vi har travlt og søger derfor endnu en Lean Specialist til vores Lean Team. Vil du bruge din Lean erfaring i en hurtigtvoksende international virksomhed? Og vil du være med til at sætte rammerne for vores procesoptimering?, så har Polytech jobbet, hvor du får du en selvstændig rolle og stor indflydelse på vores arbejdsmetoder.

Hjælp med at optimere flowet i vores forretningsenheder

Som Lean Specialist arbejder du både med opbygningen og implementering af Lean i vores afdelinger og på tværs af forretningsenheder. Sammen skal vi finde nye måder, hvorpå vi kan nedbringe gennemløbstider, optimere og automatisere vores processer. I virkeligheden mange af de klassiske Lean-principper i en produktionssammenhæng – og alt sammen for at sikre, at PolyTech når de fastsatte mål.

Giv din viden videre og understøt processerne

Din rolle bliver hovedsageligt at støtte kollegaerne i både produktionen og administrationen med at implementere vores Lean koncept. I den forbindelse vil det være din opgave at uddanne og træne vore medarbejdere i Lean. I samarbejde med afdelingslederne definerer du projekter og planlægger opstartsmøder, ligesom du er med som coach i selve implementeringen. Du får en stor kontaktflade og samarbejder med både ledere og produktionsmedarbejdere, som skal arbejde med processerne til dagligt.

Du er en dygtig kommunikator

For at trives og få succes i rollen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændig og har en praktisk tilgang til processerne. Du forstår udfordringerne fra et forretningsperspektiv, men samtidig er du lydhør over for de kollegaer, som reelt kommer til at arbejde med processerne. Du ved, det er vigtigt, at de føler sig hørt og at systematiseringen foregår i et tempo, hvor de kan følge med.

Og har erfaring med at drive Lean

Du kommer dagligt til at bruge dit gode overblik og evnen til at arbejde systematisk, og du får mulighed for at lære og udvide dine kompetencer. Du er ambitiøs og foretrækker et højt arbejdstempo.

Vi forventer at du har:

  • Relevant Lean uddannelse.
  • Minimum 2 års erfaring med at drive og implementere Lean projekter
  • En relevant uddannelse, som f.eks. maskintekniker, produktionsteknolog, produktionsingeniør el. lign, hvor du har opbygget gode analytiske evner samt viden om processer og procesoptimering.
  • Viden om Six Sigma og automatisering.
  • Erfaring med at træne og coache medarbejdere og kolleger
  • Fremragende kommunikationsevner, du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau.
Derudover tilbyder vi

Et spændende og udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af en dynamisk, målrettet, international virksomhed, der er blandt verdens førende inden for sit fag. Der vil være en grundig introduktion til PolyTech. Du vil referere til vores Lean Manager og få en stor kontaktflade i virksomheden.

Er du interesseret?

Du kan læse mere om PolyTech på www.poly-tech.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lean Manager Rasmus Holm på tlf.: +45 26 86 36 37 eller e-mail: rho@poly-tech.dk.

Send din ansøgning med relevante bilag via linket snarest, da vi behandler de indkomne ansøgninger løbende. Stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PolyTech A/S
Industrivej 37
6740 Bramming
Tlf:
75101026
Kontaktperson
 
Tlf:
75101026
Adresse:
6740 Bramming
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-09-2020
Udløber:
29-10-2020
Kviknummer:
LJA-81204498
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Job i virksomheden
PolyTech A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
FINN L. & DAVIDSEN A/S
Faxe, Sydsjælland inkl. Møn
GetAGame ApS
Silkeborg, Midtjylland