TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 26-10-2020

Leder af Godsbanens Åbne Værksteder, Kultur og Borgerservice

Om jobbet:
Godsbanen søger en synlig og nærværende leder af Godsbanens Åbne Værksteder.

Godsbanens Åbne Værksteder består af syv veludstyrede værksteder indenfor metal, træ, keramik, tekstil/serigrafi, laser, print og storprint. Værkstederne benyttes af alt fra amatøren med et kreativt gen, til den professionelle kunstner eller iværksætter med et højt fagligt og ambitiøst niveau. Værkstedernes opgave er, uanset kundens/brugerens faglige niveau, at hjælpe denne med at få det ønskede projekt til at lykkedes. Læs mere om Godsbanens Åbne Værksteder her.

Som leder af Godsbanens Åbne Værksteder er du ambitiøs og nytænkende i forhold til den løbende udvikling af værkstederne. Du har god iværksætter- og forretningsforståelse, der giver dig et naturligt blik for at spotte hvad der skal satses på. Samtidig er du realistisk, og arbejder ud fra det muliges kunst inden for de givne rammer. Du går i åben dialog om tiltag der sættes i gang eller afvikles, og du formår at inddrage faglighed, ekspertise og sund fornuft i de beslutninger der træffes. Du arbejder struktureret og systematisk, og du følger opgaverne til dørs. Som leder af Godsbanens Åbne Værksteder er du en del af arbejdsmiljøledelsen på Godsbanen, og prioriterer at bruge tid på dette.

Du får direkte personaleansvar for ca. 15 medarbejdere, ligesom vi har en del frivillige der indgår som en del af værkstedernes drift. 
 
Din profil:Der søges en leder af værkstederne der:

 • Har erfaring med personaleledelse
 • Arbejder struktureret og systematisk
 • Har fokus på arbejdsmiljø
 • Har forståelse for produktion og/eller designprocesser
 • Er med til at skabe synergi og et tæt samspil på tværs af Godsbanen
 • Er fokuseret på at fastholde og udvikle arbejdsglæde og medarbejdertrivsel
 • Indgår som loyal holdspiller i et ledelsesteam
Vi forventer du som person er:
 • God til at lytte og inddrage medarbejdere og kolleger
 • Dygtig kommunikator og god til feedback
 • Tydelig, nærværende og robust personaleleder
 • I besiddelse af et godt overblik og velafbalanceret
Optaget af effektivitet, kunde/bruger-tilfredshed og medarbejdertrivsel
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
 Ugentligt timetal: 37
 Hvis du vil vide mere:Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af Godsbanens Driftsorganisation, Tina Hjardgaard på telefon 29209045.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 16. november 2020

Første samtale finder sted i uge 49, og 2. samtale finder sted i uge 51.
Mellem de to samtaler vil der være personlighedstest og færdighedstest. 
Om osI Kultur og Borgerservice tror vi på, at mangfoldighed blandt medarbejderne er en kæmpe ressource. Når medarbejderne er forskellige, er det med til at skabe en åben arbejdspladskultur, hvor vi udfordrer hinanden og prøver nye ideer af. Samtidig betyder mangfoldighed blandt medarbejderne, at vi bliver endnu bedre til at møde alle byens borgere.

Vi gør Aarhus kendt som en global videns- og oplevelsesby | Vi overrasker og udfordrer borgerne med unikke oplevelser | Vi er nyskabende og tør gå i front
 Vi giver Aarhus Puls gennem: Fremtidens mødesteder på tværs af kultur, globalt udsyn og lokal indsigt, levende brug af ny viden og teknologi, vækstlag og talentudvikling.

 

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-10-2020
Udløber:
16-11-2020
Kviknummer:
LJA-81311387
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
SH Group A/S - Lindø
Kerteminde, Fyn
ERHR Rekruttering
Odense, Fyn