TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 01-08-2020

Leder af Godsbanens bygningsafdeling, Kultur og Borgerservice

Om jobbet:

Godsbanen søger en engageret og nærværende leder af bygningsafdelingen.
 
I Godsbanens Bygningsdrift sørger vi for en fortsat drift og vedligehold af de smukke historiske bygninger, vi er ansvarlige for (Brobjergskolen, Ridehuset, Officersbygningen og Godsbanen). Afdelingens primære opgave er at sikre, at vores bygninger og installationer fortsat kan leve op til kravene i forhold til lovgivning og anvendelse. Bygningerne huser bl.a. kulturproduktion, café og restauration, værksteder, teater, spillesteder og arrangementsudlejning m.v. 
I Godsbanens bygningsafdeling har vi en bred og udadvendt kontaktflade til brugere, kunder og lejere, hvilket kræver god kommunikation og stiller krav til velovervejet planlægning i en travl hverdag. Vi arbejder sammen i et tæt team, der er præget af hjælpsomhed og uformel omgangstone, og dette skal du have lyst til at være en del af.
 
Som leder af Godsbanens bygningsafdeling forventes det, at du er ansvarlig i forhold til opgaverne og inddragende i forhold til løsningerne. Du skal have forståelse for økonomiske prioriteringer og kunne arbejde ud fra det muliges kunst og inden for de givne rammer. Som leder går du i åben dialog om de tiltag, der sættes i gang, og du formår at inddrage faglighed, ekspertise og sund fornuft i de beslutninger, der træffes. Det er ikke sikkert du har erfaring med personaleledelse, men da du får direkte personaleansvar for 6 tværfaglige medarbejdere er det vigtigt, at du har lyst til at lære det og ønsker at prioritere det.    
 
Din profil:Vi forestiller os en kandidat der:

  • Har erfaring med personaleledelse, projektledelse eller anden form for ledelse
  • Har en håndværksmæssig og/eller teknisk baggrund og meget gerne med kendskab til flere af de fagområder vi varetager opgaver indenfor i Godsbanens bygningsdrift.
  • Er god til at planlægge og koordinere både på kort og langt sigt
  • Er igangsætter og afslutter – du er struktureret og følger op
  • Trives med mange snitflader både internt i Aarhus Kommune og eksternt
 
Vi søger en person der er:
  • God til at lytte og inddragende i forhold til kolleger og medarbejdere
  • En dygtig kommunikator, der prioriterer at give feedback
  • En tydelig og nærværende personaleleder
  • Optaget af kunde/bruger-tilfredshed og medarbejdertrivsel
  • Indgår som loyal holdspiller i et ledelsesteam
Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
 Ugentligt timetal: 37
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Leder af Godsbanen, Tina Hjardgaard på telefon 29209045.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 23. august 2020

Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 37, og 2. samtale finder sted i uge 39. Mellem de to samtaler vil der være personlighedstest og færdighedstest.  
Om osGodsbanens Driftsorganisation er en decentral organisation under Aarhus Kommunes Kulturforvaltning. Til dagligt driver vi bygningsdriften af Godsbanen, Ridehuset, Officersbygningen/pladsen og Brobjergskolen samt Godsbanens Åbne Værksteder. Rent fysisk holder vi til på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-08-2020
Udløber:
23-08-2020
Kviknummer:
LJA-80775164
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
GABRIEL A/S
Aalborg, Nordjylland
Arkil Anlæg - Odense
Haderslev, Syd- og Sønderjylland