TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drift og Anlæg

|
Nordjylland
|
Indrykket 15-09-2020

Leder med mod og lyst til at lede velfungerende og engagerede medarbejdere indenfor drift og anlæg

Vil du være med til at sætte dagsordenen indenfor infrastruktur og have kontakt til borgere, ledere, politikere, medarbejdere, kollegaer mv.? Så kom til Vesthimmerland, hvor du har mulighed for at sætte aftryk i virkeligheden og modtage den ris og ros, der følger med. Sammen kan vi gøre en forskel.

Din profil

Du har lyst til at arbejde med ledelse af mennesker og har måske ledererfaring. Derudover trives du i en hverdag, som kan være præget af uforudsigelighed, så du har ikke svært ved at omstille dig til en anden dagsorden, end den du troede, du mødte ind til.
Du har mod til at stå i skudlinjen, når borgere og politikere synes, der er noget på dit område, der ikke er gjort godt nok. Du skal evne at bakke medarbejderne op, både i afdelingen, men også på tværs af afdelinger og forvaltninger. Det betyder, at du også er en holdspiller.
Du har formentlig en uddannelse indenfor det tekniske område og har en del års erfaring, således at du kan indgå i direkte sparring med medarbejderne på et eller flere tekniske områder. Din uddannelse kunne f.eks. være ingeniør, landinspektør eller lignende.

Afdelingen

Du ansættes som leder i Drift- og Anlægsafdelingen og refererer til afdelingschefen. Afdelingen er pt. organiseret i tre teams:

  • Park og Vej (1 leder, 4 administrative medarbejdere og ca. 55 markpersonale)
  • Havn, Natur og Byrum ( 1 leder og 3 administrative medarbejdere samt 4 markpersonale og 2 havnefogeder)
  • Trafik og Grønne Områder (1 leder og 9 medarbejdere)

Det er lederen af sidstnævnte team, der har søgt nye udfordringer.

Afdelingen varetager opgaver indenfor drift og anlæg, samt myndighedsopgaver vedrørende kommunens infrastruktur, herunder havne, veje og stier, grønne områder, flyveplads, færgeri, byggemodninger mv.

Vi har en uhøjtidelig og uformel omgangstone, et godt fagligt muljø og er meget sociale.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag hvor du skal forholde dig til mange udfordringer og finde løsninger sammen med engagerede lederkollegaer og medarbejdere. Vi kan love, at dine beslutninger vil være genstand for opmærksomhed, da du har direkte indflydelse på rigtig meget af den infrastruktur, der er i Vesthimmerlands Kommune.
Stillingen vil primært omfatte ledelse af og sparring med medarbejdere, men også give mulighed for, at du kan være projektleder.
Vi har flekstid, sundhedsordning og en aktiv personaleforening.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst.

Lønniveau pr. år 525.000 kr. ekskl. pension.

Yderligere oplysninger

Ansøgning skal ske online via vores digitale rekrutteringsløsning. Før du begynder ansøgninsprocessen, skal du være klar med

  • ansøgning og CV
  • uddannelsesbevis
  • evt. foto

Jobbeskrivelse kan fås ved henvendelse til Kent Kås Vestergård,

Vi forventer at holde første samtalerunde i uge 41. Eventuel test og anden samtalerunde forventes gennemført i uge 41 og 42.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Drift og Anlæg
Frederik IX's Plads 1
9640 Farsø
Kontaktperson
 
Tlf:
99667000
Adresse:
9640 Farsø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2020
Udløber:
03-10-2020
Kviknummer:
LJA-81090650
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job