TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PolyTech A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 22-10-2020

Maintenance Manager

Polytech i Bramming søger en Maintenance Manager til vores vedligeholdsteam, der kan lede og udvikle et team bestående af 6 motiverede og højtkvalificerede medarbejdere i PolyTech ´s vedligeholdsafdeling. Afdelingen servicerer og vedligeholder et stort antal maskiner og udstyr, der er fordelt over flere lokaliteter i Bramming. Vedligehold er et nøgleområde for PolyTech, og det er af afgørende betydning for vores kundeservice, kvalitet og produktivitet, at vi kan regne med at udstyr og maskiner kører optimalt.


Sammen med dit team skal du aktivt sikre procesoptimering samt implementering af konkrete teknologier indenfor PolyTech´s kerneprocesser. Du bliver således en del af en dynamisk organisation, hvor du kontinuerligt vil blive stillet overfor mange spændende udfordringer.Baggrund og kompetencer

Du er ideelt set uddannet maskinmester eller lignende og har solid ledelseserfaring fra en tilsvarende stilling, mens dit indgående kendskab til produktionsteknik gør dig i stand til at planlægge og prioritere opgaver i en travl hverdag. Du har erfaring fra arbejdet med LEAN, kvalitetssikring - gerne ISO9001, ISO29001, ISO14001 – og hvis du har kendskab til SAP, er det en fordel. Du er derudover i stand til at gennemskue rapporteringer og tilbagemeldinger med henblik på at finde forbedringspotentialer, og samtidig kan du omsætte analyseresultater til praktiske tiltag, som du selv kan initiere og drive.Dine primære arbejdsopgaver bliver i den forbindelse:

  • Ledelse og udvikling af medarbejdere
  • Systematisere forebyggende og tilstandsbaseret vedligehold og sikre rettidig og hurtig gennemførelse.
  • Sikre at vedligeholdssystemet altid er ajour
  • Gennemføre problemløsningsopgaver, 4 step, og deltage i 8D og projektaktiviteter
  • Leverandørkontakt ved bestilling af montører og ved indkøb af reservedele
  • Udarbejde og følge op på afdelingens økonomi og på vedligeholdsomkostninger
  • Løbende opfølgning på afdelingens KPI’er.


Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte Production Manager, Klaus Enemærke Møller, på+45 30 84 08 92.


Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og vi gennemgår derfor løbende ansøgninger. Stillingen tages ned, når rette kandidat er fundet.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PolyTech A/S
Industrivej 37
6740 Bramming
Tlf:
75101026
Kontaktperson
 
Tlf:
+4575101026
Adresse:
6740 Bramming
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-10-2020
Udløber:
21-11-2020
Kviknummer:
LJA-81299825
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
PolyTech A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
SH Group A/S - Lindø
Kerteminde, Fyn
ERHR Rekruttering
Odense, Fyn