TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-06-2022

Manager for Teknik, Garanti & Quality Development

Semler Gruppen A/S er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring indenfor import og salg af biler. Udgangspunktet for alle handlinger i Semler Gruppen er slutbrugeren - nemlig bilkunden. Vi arbejder målrettet for altid at give kunden en unik oplevelse, både ved bilkøbet og den efterfølgende service på værkstedet. Skandinavisk Motor Co., der er en del af Semler Gruppen, driver import og salg af bilmærkerne fra Volkswagen Group – Porsche, Audi, Volkswagen person- og erhvervsbiler, SEAT, CUPRA og ŠKODA. Gruppen er samtidig førende indenfor salg af biler i luksussegmentet og varetager, udover Porsche, salget af Lamborghini og Bentley.

Til at bidrage til den kommercielle udvikling af Skandinavisk Motor Co. A/S’ eftermarked søges nu en Manager for Teknik, Garanti og Quality Development.

Lederrolle – Indflydelse – Kommerciel forretningsudvikling

Vil du stå i spidsen for og være med til at udarbejde strategi og forretningsplanen i en helt ny afdeling i Danmarks største koncern indenfor bilbranchen? I stillingen som Manager for Teknik, Garanti og Quality Development i Semler Group After Sales får du en indflydelsesrig lederrolle med mulighed for at sætte dit og teamets aftryk i den kommercielle udvikling af Skandinavisk Motor Co. A/S´s eftermarked. Du bliver en del af en velkonsolideret og attraktiv virksomhed med en stærk iværksætterånd, og flad ledelsesstruktur, ligesom du får en bred berøringsflade internt såvel som eksternt. Derudover bliver du en del af ledergruppen i Group After Sales.

Du får en unik lederrolle, hvor du med reference til direktøren for Group After Sales, går forrest for at skabe en bedre synergi mellem de tre teams i den nye afdeling. Dette indebærer blandt andet, at du bliver ansvarlig for at etablere og implementere en stærkere kommerciel arbejdskultur og tilgang til opgaverne under hensyntagen til VAG koncernens politikker og standarder, ligesom du sikrer et mere kommercielt samarbejde med partnere, bilmærkeorganisationer og øvrige interessenter. Derudover sørger du som Manager for at drive og følge op på diverse processer i de tre teams, så både mål og KPI´er indfries, ligesom du medvirker til at udarbejde strategi og forretningsplanen på området. Du kommer til at få det ledelsesmæssige ansvar for ca. 30 medarbejdere, hvor du blandt andet får til opgave at afholde GROW-samtaler, en-til-en samtaler samt at sikre et organisatorisk stærkt set-up.

For at få succes i jobbet har du en kommerciel uddannelsesmæssig baggrund og/eller en dokumenterbar ”uddannelse” fra livets skole, hvor du har tilegnet dig de nødvendige kompetencer. Foruden din uddannelse har du formentlig flere års relevant erfaring fra lignende stilling og/eller branche, hvor du har opnået god forståelse og viden indenfor mekanismerne i den autoriserede del af eftermarkedet. Derudover er du en stærk og erfaren leder, som formår at skabe positive resultater sammen med dine medarbejdere.

Det forventes i øvrigt, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Som person er du proaktiv og selvkørende, ligesom du er god til at få omsat idéer til konkrete handlinger. Du er samtidig konkurrenceminded og performancedrevet, hvilket smitter positivt af på dine omgivelser. Du er en dygtig og respektfuld leder, der med ”lead by example” går forrest, og skaber god energi og motivation hos medarbejderne. Derudover har du gennemslagskraft, og besidder gode kommunikative evner, hvilket gør dig særdeles eksekveringsstærk og med evne til at skabe tætte relationer både internt og eksternt.  

Det forventes, at du bor i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomhedens kontor i Brøndby.

Er du den nye Manager for Teknik, Garanti og Quality Develoment i Group After Sales i Semler Gruppen A/S Brøndby? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Morten Thomsen på + 45 40 58 64 15.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Assensvej 5
9220 Aalborg Øst
Kontaktperson
 
Tlf:
40586415
Adresse:
2605 Brøndby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-06-2022
Udløber:
20-07-2022
Kviknummer:
LJA-83745001
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
SENSU A/S
Frederikshavn, Nordjylland
Beliggenhed