TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

BALLUM IT ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 15-02-2021

Marketingsmedarbejder med Wordpress skills / webdesigner - 30 timer

Er du Multimediedesigner, Markedsføringsøkonom eller et grafisk geni, og har du god erfaring med Wordpress, så er dette noget for dig:

Vi har ekstra travlt i vores web-afdeling for tiden, derfor søger vi ekstra kræfter. Du vil indtræde i et team bestående af tre programmører og to grafiker. 

Din hverdag vil foregår foran skærmen, hvor du udvikler hjemmesider og webshops i WordPress via bl.a. Elementor, eller indgår i projekter, hvor flere af jer i teamet hjælper hinanden med at komme i mål. 

Det kunne f.eks. være at specialtilpasse funktioner i webshops eller programmere funktioner til hjemmesideprojekter. 

Vi varetager hver især kontakten med vores kunder, så du skal besidde kundetække, være serviceminded, være eksperten samt sparre med kunderne, så vi sammen når frem til det bedste resultat. 

Vi sælger og varetager et hjemmesidekoncept for lokalsamfund, hvor vi udover at oprette nye sider og sørge for at teknikken virker, fungerer som supporter og sparringspartner, hvor vi primært gennem mail løser supportsager.

  Normale arbejdsopgaver:

  • Designe og udvikle hjemmesider i WordPress

  • Sparring med kollegaer

  • Administrere webhoteller (opdatere PHP, WP og Joomla)

  • Oprette domæner og webhoteller

  • Yde WP support til brugere af InfoLand (WP hjemmesider for lokalsamfund)

  • (En smule) Programmering af specialkomponenter indenfor PHP platforme

 Lidt info om os og vores produkter:

InfoComplete: www.infocomplete.dkInfoland: www.infoland.dkInfoCompletes Youtube kanal: www.youtube.comBallum IT: www.ballumit.dk

Kort beskrivelse af teamets hverdag:

Vi har hver især ansvaret for tildelte projekter, men vi hjælpes ad med at komme i mål. I teamet findes forskelige spidskompetencer, så der kan altid hentes hjælp hos kollegaer med den rette erfaring. Vi har en hyggelig atmosfære, og har et tæt samarbejde med virksomhedens IT-teknikere idet vores kunder ofte har "hele pakken" hos os. Når der skal installeres/ændres email konti hos vores kunder, så er det som oftest en opgave vi videregiver til teknikerne. Vi har selv kontakten til vores kunder og aftaler selv kundemøder efter behov.

Om Ballum IT:

Vi er 8 medarbejdere og praktikanter i Ballum IT, bestående af teknikere, webdesignere og programmører.Vi overlapper ofte hinanden i hverdagen, men ellers varetager hver afdeling sine egne hovedopgaver.Vi har en hyggelig stemning, og har Frihed under ansvar. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
BALLUM IT ApS
Kystvej 5
6261 Bredebro
Kontaktperson
Rene Christensen
Tlf:
20109936
Adresse:
6261 Bredebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2021
Udløber:
07-03-2021
Kviknummer:
LJA-81720696
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Roskilde, Midtsjælland
Gem annonce