TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Evida Service A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 05-01-2022

Maskinmester eller ingeniør i Infrastruktur

Er du maskinmester eller ingeniør, og vil du arbejde med kritisk infrastruktur?
Gasnettet er en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Mere end 400.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega.

I Evida tegner, bygger og vedligeholder vi nemlig de mere end 18.000 kilometer ledningsnet, der fordeler gas rundt i hele landet, og vi udfører tilsyn hos vores ca. 400.000 kunder i Danmark. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hvis du, ligesom os, er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet i Evida.


En bred vifte af arbejdsopgaver
Som fagsansvarlig i vores afdeling for Infrastruktur vil du blandt andet skulle løse opgaver inden for følgende områder:

  • Projektdeltagelse i plastledningsprojekter, herunder føre tilsyn i anlægsfasen
  • Sikre sporbarhed og kvalitetssikring af teknisk dokumentation
  • Teknisk support til de udekørende teknikere
  • Sikre, at vi har den nødvendige fokus på sikkerhed i ”marken”
  • Udarbejdelse og opdatering af procedurer inden for plastnettet
  • Planlægning og overvågning af plastnettet og ventiler
  • Myndighedsopgaver
  • Ledningsejermøder / naboretssager i samarbejde med vores landinspektører.

Del ud af din viden
Du får en vigtig rolle, hvor du får mulighed for at trække på hele din erfaring og samtidig får rig lejlighed til at udvikle dine faglige kompetencer yderligere. Da vi gerne vil udnytte og udvikle dine kompetencer til fulde, vil du også kunne få opgaver uden for plastnet-området.

Det er således en stilling med mange facetter, som kræver høj faglighed og indsigter. Derfor er vi på udkig efter en kollega med minimum tre års erfaring som maskinmester eller ingeniør.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et team, hvor omgangstonen er uformel, og hvor samarbejde, effektivitet og sikkerhed er i højsædet. I teamet lægger vi stor vægt på at være gode kolleger, og at vi kan være stolte af det, vi gør. Du får en bred kontaktflade internt, hvor dine tætteste kollegaer kommer fra funktionen Infrastruktur.

Du vil være tilknyttet vores lokation i Viborg, men du må regne med aktiviteter på Evidas to andre lokationer, Middelfart og Stenlille, af og til.

Det er en fast stilling, og for at fastholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere tilbyder vi løbende mulighed for videreuddannelse.

Bliv en del af holdet
Vi har travlt og mangler dig, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt og senest den 30. januar 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 6.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Infrastruktur Heine Munk på telefon 25 19 41 38.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Evida Service A/S
Vognmagervej 14
8800 Viborg
Tlf:
25194138
Kontaktperson
 
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-01-2022
Udløber:
30-01-2022
Kviknummer:
LJA-83182152
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Kristensen & Elite Rekruttering
Silkeborg, Midtjylland
Gem annonce