TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 14-07-2021

Maskinmester / ingeniør til vedligehold og genopretning af tekniske installationer i kommunens bygninger

Om jobbet: Vi søger en erfaren kollega med installationsfaglig baggrund og med faglig styrke indenfor vedligeholdelses- og genopretningsopgaver samt syn af tekniske installationer. Opgaven kræver energi, initiativ og ikke mindst de rigtige kompetencer.

Du bliver ansat i Teknik og Miljø, Ejendomme, som er kommunens fælles ejendomsadministration for vedligeholdelse og genopretning af bygninger og ejendomme for alle magistratsafdelinger. Vores afdeling Drift og Vedligeholdelse samarbejder bl.a. med følgende teams i Ejendomme: IKT, Projekter & Bæredygtighed og Energiledelse. Disse teams er tætte samarbejds- og sparringspartnere i hverdagen.

Vi arbejder i teams, og hvert team har ansvar for én magistratsafdelings bygningers klimaskærm og bygningsteknik.  Samtidig samarbejdes der også med opgaver på tværs af teams og magistratsafdelinger.

Stillingen er delt på 2 teams. Det ene team arbejder med bygninger indenfor kultur, sport og fritid og det andet team arbejder med bygninger indenfor handicap/psykiatri. Hvert team består af 4 medarbejder.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med de forskellige involverede parter, fra den disponerede opgave, over planlægning, udbud, udførelse samt overgang til drift. Der varetages projektledelse samt intern rådgivning i tilknytning til opgaver for magistratsafdelingerne, hvor vi er bygherres repræsentant, idet bygningsejerskabet er hos den enkelte magistratsafdeling. Der anvendes i høj grad digitale værktøjer og programmer i forbindelse med udbud, styring, bygningssyn og vedligeholdelse af bygningernes stamdata m.m.

Du får stor kontakt ud af huset til de bygningsansvarlige, daglige ledere i bygningerne samt de tekniske serviceledere. Dette medfører en del tilsyn samt møder på lokationerne, hos brugerne og på byggepladserne.

Vi tilbyder et job, hvor du vil få en bred kontaktflade i hele organisationen. Du vil i høj grad vil blive udfordret på dine faglige kompetencer og få personlige og faglige udviklingsmuligheder. I tilgift tilbyder vi et uformelt og humørfyldt arbejdsmiljø på BLIXENs i Brabrand, samt et stærkt fagligt miljø med rum for sparring og erfaringsudveksling. Du skal være en kompetent medspiller i udførelse af Ejendommes blandede opgaveportefølje, du skal se løsninger frem for problemer og agerer proaktivt, selv i en hektisk hverdag hvor der stilles store krav til dig.

Dine arbejdsopgave

 • Varetage rollen som projektleder i forbindelse med vedligeholdelses- og genopretningsprojekter fra planlægning til udførelse.
 • Opgaver med udførelse af installationssyn
 • Styre/disponere aktiviteter på/i bygningerne i vores FM-system (MainManager)
 • Deltage i og/eller gennemføre udbudsprocesser på rådgivning, entreprenørydelser og bygherreleverancer
 • Bistå som bygherres interne rådgiver ved fysisk planlægning af, om-, tilbygninger og nybyggeri samt understøttelse af forvaltningerne ved installationstekniske spørgsmål
 • Styre tid, økonomi og kvalitet samt afrapportere til bygningsejer og intern ledelse
 • Sikre at Aarhus Kommunes politikker følges indenfor bl.a. miljø- og energipolitik, bæredygtighed, arbejdsmiljø (bygherres pligter), sociale klausuler, tilgængelighed mm.
 • Bidrage til Ejendommes strategiprojekter 

Med ansvar for bygningsteknik skal du specifikt

 • Have ansvar for de tekniske installationer i bygningerne, og samtidigt være faglig ansvarlig på tværs af områderne – ventilation, elinstallationer, VVS
 • Håndtere fejlsøgning og udbedringsforslag, når der er ting som ikke virker, er defekte eller der er behov for akut aktion af anden årsag
 • Deltage i tværgående projekter, som f.eks. arbejdet med handlingsplaner for farlige stoffer m.fl. herunder Legionella
 • Håndtere servicekontrakter på tekniske installationer
 • Kvalitetssikre og granske udbudsmateriale

Din profil: 
Du har en bred praktisk erfaring med tekniske installationer, meget gerne funderet på et godt teoretisk grundlag. Du har 5-10 års erfaring med specialviden indenfor tekniske anlæg og måske opdateret viden inden for den rådgivende branche.

er uddannet maskinmester/ingeniør eller lign. med fokus på VVS, ventilation og indeklima og gerne med en håndværksmæssig baggrund

eller er uddannet maskinmester/ingeniør eller lign. med fokus på enten el (stærk- og svagstrøm-installationer), belysning og BMS, og gerne med en håndværksmæssig baggrund.

Hvis du vil arbejde hos os, skal du have fokus på disse personlige kompetencer

 • Du har interesse for at arbejde med bygningsinstallationer i kommunale ejendomme
 • Du kan håndtere en kompleks hverdag med mange sideløbende opgaver
 • Du agerer selvstændigt, respektfuld og pligtopfyldende, og kan sikre opgavernes faglige og økonomiske gennemførelse
 • Du har vilje og lyst til at tage ansvar
 • Ord som faglig kompetence og kundetække er ord, der passer rigtig godt på dig
 • Du har analytiske evner, der gør dig i stand til at skabe et overblik
 • Du kan arbejde struktureret og resultatorienteret i en foranderlig hverdag med konstant udvikling
 • Du har gode samarbejdsevner og er god til at indgå i relation med dine omgivelser
 • Du skal være en nysgerrig og kompetent medspiller og se løsninger frem for problemer
 • Du har flair for formidling, både skriftligt og mundtligt
 • Ord som faglighed og helhedsorienteret er ord, der passer rigtig godt på dig
 • Du skal være indstillet på at arbejde i forskellige IT-systemer ved planlægning, afrapportering, dokumentering, økonomistyring og arkivering
Derfor skal du vælge os:Vi - i Aarhus kommunes fælles ejendomsfunktion – arbejder med klima og digitalisering som vigtige indsatsområder i de kommende år. Vær med til at sætte retning for udviklingen af 2 mio. kvadratmeter kommunale bygninger.

Vi tilbyder dig mulighed for en innovativ hverdag i et stærkt fagligt miljø med rum for sparring og udvikling. Du får mulighed for at præge metode og struktur i forhold til dit ansvarsområde og være en del af et fantastisk team.

Vi lægger vægt på en arbejdsplads præget af arbejdsglæde, energi, fremdrift og samarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår:
Ansættelsesområdet er Aarhus Kommune og løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Der tilbydes flekstids-ordn

Kørekort til bil er et krav, og det vil være en fordel, at du kan stille egen bil til rådighed.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge stillingen.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Poul Saaby på telefon 41 85 78 8

Ansøgning:Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist senest 6. august 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33 og 34

 1. samtale forventes afholdt den 11. august 2021
 2. samtale forventes afholdt den 13. august 2021

Forventet ansættelse 1. oktober 2021 eller snarest.

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Tlf:
41857888
Kontaktperson
 
Adresse:
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-07-2021
Udløber:
06-08-2021
Kviknummer:
LJA-82391053
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed