TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Kgl. Bibliotek Aarhus

|
Østjylland
|
Indrykket 08-10-2021

Maskinmester

Det Kgl. Bibliotek i Aarhus søger en maskinmester eller lignende teknisk profil

Vi søger en teknisk medarbejder med en baggrund som maskinmester, eller tilsvarende bygningsteknisk faglighed til at varetage dagligt vedligehold af bygninger og tekniske installationer, på en spændende og varieret bygningsmasse i Aarhus, der er under stadig udvikling.

Bygningsdriften på Det Kgl. Bibliotek er netop blevet opdelt i tre sektioner; En projektsektion der varetager ombygnings- og nybygningsprojekter, samt planlagte udskiftninger eller renoveringer af bygningsdele og tekniske installationer, samt to driftssektioner der varetager den daglige drift af bygningerne og de tekniske anlæg i henholdsvis Aarhus og København. Den aktuelle stilling vil være i Driftssektionen i Aarhus.

Opgaverne:
Opgaverne er mangeartede, men centreret omkring drift og vedligehold af bygningsmasse og tekniske installationer i samarbejde med en række kollegaer med forskellige relevante baggrunde. Herudover benytter vi os af en lang række eksterne serviceleverandører, håndværkere og rådgivere. En vigtig del af jobbet er derfor at håndtere og servicere de mange samarbejdspartnere, så de kan levere den bedst mulige ydelse til biblioteket, og arbejdet indeholder derfor også styring og administration.
Du skal have en struktureret tilgang til anvendelse, vedligehold og opdatering af teknisk dokumentation, da det er en væsentlig del af jobbet.

Arbejdet foregår både på kontoret i afdelingen og ude i bygningerne, og det er vigtigt, at du er komfortabel både med en skruetrækker i hånden og bag et skrivebord.

Vi forventer:

At du er løsningsorienteret og har en solid teknisk baggrund som eksempelvis maskinmester eller tilsvarende bygningsteknisk faglighed. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med bygningsdrift, herunder BMS-anlæg, ligesom det vil blive vægtet positivt, hvis du har en relevant håndværksmæssig baggrund.

Du vil i det daglige arbejde få en stor berøringsflade med den øvrige organisation, hvorfor jobbet fordrer, at du kan omgås mange forskellige typer mennesker og færdes ubesværet i de faglige miljøer. Du skal være serviceminded, da Bygningsdriftens hovedopgave er at understøtte det øvrige bibliotek i dets funktioner.

Det er vigtigt, at du brænder både for drift og vedligehold, og for at gennemføre større eller mindre ombygnings- og ændringsprojekter på de tekniske anlæg.

Herudover forventes følgende kvalifikationer:

  • Udadvendt, omstillingsparat og løsningsorienteret
  • Selvstændighed i opgaveløsningen
  • Forhandlingsevne og personlig gennemslagskraft
  • Gode dansk- og engelskkundskaber
  • Kørekort kategori B
  • Flair for IT
Vi tilbyder:
En spændende arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer og en masse spændende opgaver. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og vedkommende forhandlingsberettigede organisation.

Tiltrædelse ønskes snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og sikkerhedsgodkendelse til niveau ”Hemmeligt”. Ansættelsen er betinget af, at denne sikkerhedsgodkendelse til stadighed kan oppebæres.


Stillingen kan kun søges elektronisk ved at klikke på knappen ”Søg stillingen” allernederst i stillingsopslaget på Det Kgl. Bibliotek. Du bedes vedhæfte din ansøgning, dit CV samt dokumentation for uddannelse og relevant beskæftigelse.

Ansøgningen skal være modtaget senest d. 24. oktober 2021

Yderligere oplysninger:
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Thomas Dau Larsen på mailadressen eller på telefon 24 25 93 86.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Det Kgl. Bibliotek Aarhus
Victor Albecks Vej 1
8000 Aarhus C
Tlf:
24259386
Kontaktperson
 
Tlf:
24259386
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2021
Udløber:
24-10-2021
Kviknummer:
LJA-82778034
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed