TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TUCO YACHT VÆRFT ApS

|
Fyn
|
Indrykket 13-01-2022

Maskinmester

Maskinmester eller Teknikker, med mod på ledelse af tekniske installationer.

Tuco Marine Group i Faaborg har travlt, og vi søger derfor en dygtig maskinmester eller anden teknisk uddannet medarbejder med lyst til at planlægge og udføre tekniske installationer i vores ProZero både, meget gerne med stærke kompetencer inden for planlægning og indkøb.

Arbejdsopgaverne i stillingen vil bestå af planlægning og udførsel af tekniske installationer, primært koncentreret omkring vores nybygningsprojekter i ProZero serien af hurtige både til professionelle brugere.

Kandidaten: Du har solid erfaring inden for tekniske maritime installationer, og meget gerne erfaring med nybygningsprojekter. Du har evnen til at arbejde selvstændigt og samarbejde – med et godt overblik for planlægning og udførsel. Du er måske uddannet maskinmester, bådebygger, eller har anden relevant faglig ballast som sætter dig i stand til at planlægge og lede maritime installationer, med både egne medarbejdere og kollegaer, samt med underleverandører. - Du har lyst til at arbejde med både og har måske også sejlads og både som din fritidsinteresse. Og er som person fleksibel, initiativrig, struktureret og engageret.

Stillingen ligger i vores driftsselskab Tuco Yacht Værft, hvor vi udvikler, designer og bygger både i letvægtsmaterialer til det professionelle marked. Vi har gennem de senere år lanceret en serie af professionelle både – vores ProZero-linje, som særligt henvender sig til Offshore og Workboat og Forsvars segmenterne. Vi er en virksomhed i vækst og har siden lanceringen af ProZero ansat løbende for at styrke vores allerede stærke hold.

Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads i en innovativ virksomhed, der er med helt fremme, når det kommer til udvikling inden for arbejde med maritim innovation, både når det drejer sig om Zero-emission fremdrivning, Autonomi, kompositmaterialer og andre nye og kommende teknologier.

Vi har ambitiøse vækstmål, og tilbyder en spændende arbejdsplads og de bedste kolleger.

Ansøgninger kan sendes til mail@tuco.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
TUCO YACHT VÆRFT ApS
Krogsbjergvej 2
5600 Faaborg
Kontaktperson
Jonas Pedersen
Tlf:
20143898
Adresse:
5600 Faaborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2022
Udløber:
28-02-2022
Kviknummer:
LJA-83223642
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed