TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koppers Denmark ApS

|
Fyn
|
Indrykket 20-01-2022

Maskinmester søges til Koppers i Nyborg

Driftsmester til produktionsafdelingen

Produktionen

Koppers produktionsanlæg i Nyborg består af et tjæredestillationsanlæg, som kører i kontinuerlig drift og bemandes af 18 procesoperatører på skiftehold og 2 procesoperatører på daghold, og et anlæg til blanding af brændstofadditiver, som bemandes af 4 procesoperatører.

Stillingen

Som driftsmester får du, sammen med øvrige driftsmestre, ansvaret for at sikre den daglige drift af anlæggene.

Du refererer til produktionschefen og indgår i et team på i alt 4 driftsmestre, som samarbejder om at lede og motivere vores i alt 24 dygtige og erfarne procesoperatører.

Du får en meget bred kontaktflade både internt i Koppers, hvor du bliver en del af den tværfaglige ledelse, og i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

Konkrete ansvarsområder vil være:

 • Motivation og ledelse af medarbejderne i afdelingen med fokus på effektivitet og udvikling, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.
 • Effektiv planlægning af produktion og ressourcer.
 • Sikre overholdelse af kvalitetsnormer, miljø- og sikkerhedsregler.
 • Sikre overblik og korrekt prioritering ved afvigelser.
 • Sikre et effektivt og smidigt samarbejde med øvrige afdelinger, bl.a. vedligeholdelsesafdeling, projektafdeling og logistikafdeling samt eksterne samarbejdspartnere.
 • Du vil herudover skulle deltage i driftsmestrenes tilkaldevagtordning.

Din profil

 • Du er uddannet maskinmester.
 • Du har gerne 3-4 års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse.
 • Du sætter sikkerhed og miljø højt og har kendskab til lovgivningen inden for området.
 • Du forstår at planlægge og prioritere opgaverne, men du er samtidig fleksibel og kan acceptere, at tingene ikke altid går efter planen.
 • Du har gerne ledelseserfaring og er i stand til at skabe respekt om dig selv i kraft af din faglige viden.
 • Du er udadvendt og en god kommunikator med naturlig gennemslagskraft, der forstår at motivere og udvikle et team på en positiv måde.
 • Du kan skabe relationer på tværs af afdelinger, og har gode samarbejdsevner.
 • Du er proaktiv og initiativrig.
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk på et højt niveau inden for kompetenceområdet og er en dreven IT-bruger.

Vi tilbyder

 • En god arbejdsplads med stor fokus på sikkerhed, miljø og kvalitet.
 • Et udfordrende job i en international virksomhed med høje ambitioner og mange igangværende projekter, hvor du vil få en spændende og alsidig hverdag og rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.
 • Der tilbydes løn efter kvalifikationer. Deltagelse i vagtordningen aflønnes med et fast månedligt tillæg.
 • Alle medarbejdere er dækket af en heltids ulykkesforsikring og en sundhedsforsikring.
 • Der er frugtordning og kantine, hvor du kan købe sandwich, smørrebrød eller varme retter til rimelige priser, og diverse varme og kolde drikke er til fri afbenyttelse.
 • Du kan hver 14. dag mod en lille egenbetaling få 15 minutter med en fysioterapeut i arbejdstiden.
 • Vi har en velfungerende personaleforening, som tilbyder mange spændende arrangementer.
 • Du vil være omgivet af nogle ualmindeligt søde og rare kolleger og kunne glæde dig over at være på en arbejdsplads, som har fokus på sikkerhed, miljø og trivsel.

Ansøgning

Kan du se dig selv i denne stilling, så upload din ansøgning bilagt CV og relevante uddannelsesbeviser på https://portal.lessor.dk/ats/ats.html#/koppers/postings/48 senest 31.01.2022.

Modtagne ansøgninger behandles løbende, og sagen lukkes, når vi har en egnet kandidat, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til produktionschef Martin Hoelgaard på tlf. 63 31 31 67.

Koppers Denmark ApS er en del af Koppers-koncernen, som har hovedsæde i Pittsburgh, USA. Koncernens kemiske division er specialiseret i fremstilling af produkter til bl.a. aluminium- og carbon black industrierne og førende på det globale marked inden for denne branche. Koppers Denmark driver eget tjæredestillationsanlæg i Nyborg, og udgør en væsentlig del af divisionens kompetencecenter inden for bl.a. kemikaliestyring, miljø, sikkerhed og energieffektivitet. Læs mere om Koppers på www.koppers.com.

Koppers Denmark er kategoriseret som kemisk industri. Det indebærer, at der stilles en lang række krav til virksomhedens indretning og drift. Alle vores aktiviteter er miljøgodkendte, og alle nye aktiviteter skal godkendes, før de må påbegyndes. I tilgift kræver virksomhedens beliggenhed midt i et boligkvarter, at driften foregår under mest mulig hensyntagen til naboerne og Nyborgs øvrige borgere. Virksomhedens miljøledelsessystem er certificeret i henhold til RC/ISO 14001, og virksomheden er herudover underlagt risikobekendtgørelsen.

Det er en del af Koppers Zero Harm kultur og virksomhedens overordnede målsætning at minimere og helst eliminere uheld med henblik på at gøre arbejdspladsen tryg og sikker for medarbejderne, besøgende og omkringboende. Et af redskaberne, der kan hjælpe os med at opnå dette mål, er virksomhedens sikkerhedsledelsessystem.

Virksomheden har desuden et energiledelsessystem certificeret i henhold til ISO 50001 og et kvalitetsledelsessystem, som er certificeret i henhold til ISO 9001.

Virksomheden i Nyborg beskæftiger knap 95 medarbejdere, og kulturen i virksomheden kendetegnes ved et venligt og åbent arbejdsmiljø med gode og hjælpsomme kolleger.

Koppers er i konstant udvikling for at kunne imødekomme krav til morgendagens produkter og tilpasse os en grønnere fremtid, og vi forventer, at vores medarbejdere er fleksible, omstillingsparate og trives med, at det af og til skal gå hurtigt. Vi synes, det er vigtigt at være glad for at gå på arbejde, og at alle føler sig som en del af teamet og samarbejder om at give både kolleger, kunder og andre forretningsforbindelser en god oplevelse hver dag.

Det afspejles blandet andet i koncernens Sustainability Vision.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Koppers Denmark ApS
Avernakke 1
5800 Nyborg
Kontaktperson
 
Tlf:
63313167
Adresse:
5800 Nyborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-01-2022
Udløber:
31-01-2022
Kviknummer:
LJA-83259205
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed