TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Slots- og Kulturstyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-08-2022

Maskinmester til det tekniske område på Danmarks flotteste ejendomsportefølje

Kunne du tænke dig et job, hvor du vil komme til at varetage en bred vifte af spændende tekniske opgaver på statens slotte i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer. Ejendommene er fordelt i hele landet og tæller b.la. Kronborg, Amalienborg og Christiansborg.

Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at drive og vedligeholde Statens slotte og haver samt nogle af de bygninger, som huser Danmarks vigtigste kulturinstitutioner. Vi arbejder på at bevare og udvikle kulturarven til glæde for nuværende og kommende generationer, og det gør vi sammen i en kombination af stærke fagligheder.

Om jobbet

Du indgår som en del af Slots- og Kulturstyrelsens Center for Slotte og Haver, som er et center med ca. 130 medarbejdere, der drifter og vedligeholder en ejendomsportefølje på ca. 330.000 m² bygninger og 380 hektar haver.

Du assisterer med den tekniske drift og det tekniske vedligehold på ejendommene samt samarbejder med centerets tekniske driftsansvarlige om de daglige driftsopgaver. Teknikområdet i Center for Slotte og Haver har pt. en driftschef, 5 teknisk driftsansvarlige, 2 ejendomsassistenter og 2 tekniske projektledere tilknyttet.

Du skal:

  • bistå de tekniske driftsansvarlige med den daglige drift
  • følge op på driftsaftaler og servicekontrakter
  • deltage udbud ved større indkøb
  • forberede og deltage tekniske syn på ejendommene
  • fortsætte udvikling af styrelsens FM system (Dalux)
Slots- og Kulturstyrelsen har en målsætning om, at teknikområdet i de kommende år skal tilføres betydeligt flere økonomiske midler til diverse opgraderinger af teknikporteføljen på ejendommene. Det er derfor afgørende, at du kan tænke i helheder og være med til at prioritere indsatserne korrekt.

Vi tilbyder

Vi har et ambitiøst og stærkt fagligt fælleskab og en høj grad af hjælpsomhed, sparring og god stemning mellem både chefer og medarbejdere på tværs af hele ejendomsområdet.

Ejendomsområdet består af flere centre og enheder, som samlet varetager de forskellige opgaver på vores ejendomsportefølje. Ejendomsområdet udgøres samlet af ca. 200 medarbejdere med mange forskellige fagligheder fra gartnere og ejendomsteknikkere til arkitekter og ejendomsudviklere.

Ejendomsområdet er under stadig udvikling, og vi har et ligeligt fokus på både bevaring og benyttelse af kulturarven på den ene side og løbende effektivisering af opgaver og processer på den anden side.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse som f.eks. maskinmester eller tilsvarende.

Vi forventer at du

  • har gode og stærke kundskaber inden for det tekniske område
  • er nytænkende og følger løsningerne til dørs
  • har kendskab til ejendomsdrift med fokus på teknik og eventuelt erfaring med teknisk indkøb og kundekontakt. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har kendskab til brug af FM-systemer
  • kan samarbejde professionelt med både interne og eksterne leverandører og er en god kommunikatør
  • kan vise myndighed og er ydmyg over for nye opgaver
Ansættelsesvilkår

Der er tale om en stilling på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Styrelsen har adresse i både København og Nykøbing Falster. For stillingen gælder, at størstedelen af arbejdstiden vil være på styrelsens ejendomme rundt omkring i København og Nordsjælland. Rejseaktivitet til Jylland og Fyn skal påregnes. Du vil formelt blive tilknyttet vores kontor i København. Kørekort er en forudsætning.

Tiltrædelse pr 1. november 2022 eller snarest muligt.

Information og ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til driftschef Lars Peter Christensen, på telefon 51 81 66 57 eller mail lach@slks.dk. Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen og ejendommene på www.slks.dk

Ansøgningen sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job senest d. 4. september 2022. Vi holder samtaler løbende. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Slots- og Kulturstyrelsen
H.C. Andersens Boulevard 2
1553 København V
Tlf:
51816657
Kontaktperson
 
Tlf:
51816657
Adresse:
1553 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-08-2022
Udløber:
04-09-2022
Kviknummer:
LJA-83933665
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed