TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fiskeristyrelsen i København

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-08-2022

Maskinmester til Fiskeristyrelsens fiskerikontrolskib Vestkysten

Har du lyst til at indgå i et mindre team, der medvirker til at udføre fiskerikontrol til søs ved at varetage vedligehold og service i maskinrummet? Så søger Fiskeristyrelsen to maskinmestre til fiskerikontrolskibet Vestkysten.

Om os
Fiskeristyrelsen varetager ansvaret for kontrol med fiskeriet – såvel det erhvervsmæssige som det rekreative. Regional kontrol i Fiskeristyrelsen omfatter regional kontrol Øst og regional kontrol Vest og beskæftiger ca. 150 medarbejdere, hvoraf 51 medarbejdere er tilknyttet de tre kontrolskibe.

Styrelsens tre fiskerikontrolskibe udfører primært fiskerikontrol til søs, mens de indgår i rednings-beredskabet og varetager SAR-opgaver. Derudover tilbyder skibene bugserassistance til fiskefartø-jer og samarbejder med flere andre myndigheder.

Skibene indgår i et tæt samarbejde med de lokale afdelinger, i planlægning og udførelse af kon-trollen til lands og til vands.

Stillingerne som maskinmester er placeret på fiskerikontrolskibet Vestkysten, der varetager kon-trol i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat og et årligt togt til Nordatlanten. Skibet sejles af tre besæt-ninger på hver ni personer. Der sejles efter en vagtplan 1:2, hvor udeperioden er ca. 10-14 dage ad gangen.

Om stillingerne
Som maskinmester skal du sikre, at skibets motorer og teknik i øvrigt er vedligeholdt og serviceret efter gældende lovkrav og vedligeholdelsesterminer. Du tilrettelægger det daglige arbejde i ma-skinrummet og på dæk, og du vil i tæt samarbejde med maskinchefen være ansvarlig for det dag-lige vedligehold af skibet. Vedligeholdelsesprogrammet Sertica anvendes, og du vil medvirke i alle syn, der udføres i samarbejde med DNV.

I august 2022 indfaser Fiskeristyrelsen et nyt skib, Nordsøen, der er udstyret med nyeste MAN die-selelektrisk maskineri inkl. batteripakke. Du skal have interesse og lyst til at beskæftige dig med drift af hybrid-anlæg på skibe og gerne have erfaringer med nybygninger.

Om dig
Vi forventer, at du
• som minimum har sønæringsbevis som skibsmaskinmester af 1. grad med alle tilhørende påkrævede beviser
• har overblik og påtager dig ansvar
• er en stærk teamplayer i en lille besætning, hvor der er færre faggrænser
• motiverer besætningen og medvirker til et godt og sikkert arbejdsmiljø
• bidrager til et stærkt samarbejde mellem de tre hold
• er en dygtig håndværker, der også kan arbejde administrativt
• forstår betydningen af myndighedsansvar og udøvelsen af myndighed

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker som tjenestemand, og med varig ansættelse efter tilfredsstillende prøvetid. Af-lønning følger gældende aftale mellem Foreningen af tekniske og administrative tjenestemænd og Finansministeriet samt gældende lønindplaceringsaftale for skibsofficerer under CO10/TATs for-handlingsområde. Rejseudgifter mellem bopæl og skib refunderes.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tjeneste indtil videre på fiskerikontrolskibet Vestkysten.

Ansøgning
Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle andre bilag skal være modtaget senest den 2. september 2022.

Ansættelsessamtaler vil foregå i Kolding og forventes afholdt i uge 36. Stillingerne ønskes besat snarest herefter.

Vil du vide mere
Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte 1. skibsfører Hanne Juul Jensen tlf. 72 18 56 41 eller hjj@fiskeristyrelsen.dk eller maskinchef John Daugaard Hansen tlf. 72 18 59 78 eller jdh@fiskeristyrelsen.dk

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificere-de og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Fiskeristyrelsen i København
Nyropsgade 30
1602 København V
Tlf:
72185978
Kontaktperson
 
Tlf:
72185978
Adresse:
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2022
Udløber:
02-09-2022
Kviknummer:
LJA-83909562
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed