TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISC Rådgivende Ingeniører A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 26-05-2022

Maskinmester til HSE & Control of Work

Vi søger lige nu en engageret maskinmester eller lign. til vores Control of Work team i Esbjerg. Med hjælp fra din baggrund og erfaring vil du sammen med vores control of work team hjælpe vores kunder med udarbejdelse af multidisciplinære arbejdstilladelser (Permit to Work), risikovurder planlagt installationsarbejde (TRA) samt udføre operationelle risikovurderinger ifm. planlagt installations- og vedligeholdelsesarbejde i olie og gas branchen. Herudover vil du blandt andet komme til at forberede dokumentation for komne projekter til offshore installation manager.

En spændende hverdag med afveksling i arbejdsopgaver

Du kommer til at indgå i ISC’s MC&C-gruppe i Esbjerg og referere direkte til disciplinlederen på området. Du vil sammen med gruppen varetage en bred vifte af opgaver indenfor området control of work. Herunder håndtering af projekter indeholdende installation af både brown- & greenfield projekter på tværs af discipliner, lige fra opgaven eller projektets start til den færdige overlevering – Klar til installation og idriftsætning.

Foruden en hverdag hvor du vil opleve at der er højt til loftet og plads til at have det sjovt, lægger vi vægt på at levere kvalitetsarbejde til vores kunder.

Følgende arbejdsopgaver vil komme til at udgøre en stor del af din hverdag:

 • Onshore projektering af offshore installationer
 • Agere bindeled imellem discipliner
 • Udarbejde ”permits to Work” i kundens database
 • Udarbejde ”Task Risk Assesment” i kundens database
 • Koordinere offshore installationer
 • Udarbejde multidisciplinære arbejdskor
 • Udarbejde SIMOPS
 • Formidle ”Control of Work” inkl. koordinering af tegninger mv. i kundens database
 • Udføre intern QC
 • Være budgetansvarlig
 • Ansvarlig for overlevering til kunden indenfor aftalte deadlines
 • Ansvarlig for rapportering til nærmeste disciplinleder.

Dine kvalifikationer

Det er vigtigt at du har bred erfaring og ”benene solidt plantet på jorden”, eftersom opgaverne kan spænde over alt fra elektriske anlæg eller instrumentopgaver til mekaniske installationer som pumpestationer, motorer, separeringsanlæg m.v. af udstyr tilgængeligt i olie og gas industrien vil forekomme.

Det er fordel men ikke et krav, hvis du har relevant indsigt og erfaring med diverse olie og gas installationer. Samtidig er det vigtigt at du kan læse alle typer af ingeniørtegninger, da opgaverne kan indeholde alle former og typer for elektrisk-, mekanisk-, eller procesanlæg i olie og gas branchen.

Du kan håndtere projektledelse med en bred kontaktflade og det er derfor vigtigt, at du er selvstændig og team orienteret. Du skal altid kunne tænke ”safety first”, have en stor portion sund fornuft, have overblik og struktur samt være systematisk i din tilgang.

Vi forventer, at du har en vis erfaring med installation af anlæg så som elektrisk og diverse mekanisk roterende udstyr. Herudover er det vigtigt at være fortrolig med IT.

Vi lægger vægt på, at du kan beherske dansk og engelsk på skrift og i tale.

Tryg arbejdsplads med højt til loftet

Du vil opleve en stor del fleksibilitet hos ISC, når det kommer til at strukturere din hverdag. Vi tilbyder dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i spændende opgaver og projekter samt udvikle dine kompetencer hos os. Derudover kan du se frem til:

 • Et job placeret centralt i Esbjerg
 • Et inspirerende og fagligt åbent arbejdsmiljø blandt andre ingeniører & maskinmestre
 • Gode muligheder for faglig udvikling
 • Betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke
 • Firmapensionsordning
 • Løn efter kvalifikationer.

Du bliver en del af en rådgivende ingeniørvirksomhed i rivende udvikling

Du bliver en del af en familieejet ingeniørvirksomhed som hver dag hjælper kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde. Vores unikke og faglige kompetencer, gør os til en foretrukken rådgiver indenfor sektorer som olie og gas, vindenergi, byggeri, industri samt infrastruktur. Med afdelinger i alle dele af landet spænder projekterne over et bredt geografisk område. Vi oplever en stærk stigning i antallet af opgaver og derfor har vi brug for dig.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning allerede i dag – samtaler afholdes løbende og ansættelse sker, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgningsfrist er den 4. juli 2022.

Generelle spørgsmål samt ansøgning, CV, eksamenspapir og andre relevante dokumenter fremsendes til HR-medarbejder Laura Stræde Frandsen lsf@isc.dk. Mærk mailen ”Maskinmester til HSE & Control of Work, Esbjerg”.

Hvis du ønsker at høre mere specifikt omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of MC&C, Kenneth Thorborg Friis på tlf. +45 35 27 81 50.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ISC Rådgivende Ingeniører A/S
Borgergade 70
6700 Esbjerg
Kontaktperson
Laura Stræde Frandsen
Tlf:
40313902
Adresse:
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-05-2022
Udløber:
04-07-2022
Kviknummer:
LJA-83655200
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed