TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kredsløb

|
Østjylland
|
Indrykket 28-06-2022

Maskinmester til kraftvarmeværk

Brænder du for at arbejde med planlægning og vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet og hvor effektivitet og oppetid er nøgleord? Har du flair for at gå analytisk til værks, så du sikrer optimal drift på den lange bane? Så er du måske vores nye koordinator til Mekanisk Afdeling.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
Kredsløb arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. For Energipark Lisbjerg betyder det, at vi har fokus på effektivt at energiudnytte affald, halm og flis til energi.

Med reference til afdelingslederen for Mekanisk Afdeling ved Energipark Lisbjerg bliver du en del af et engageret og erfarent team, der sammen med cirka 50 kollegaer driver et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværk, hvor vi årligt energiudnytter ca. 250.000 ton affald og 230.000 ton halm og flis til el og varme. Du har et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen, hvor du yder teknisk support til vores tre affaldsfyrede kedler og en biomassefyret kedel.

Dine opgaver og succeskriterier
Dine ansvarsområder er vedligehold og optimering af vores produktionsanlæg. Vi har fokus på forbedring og det falder dig naturligt løbende at optimere arbejdsgange og processer. Du trives med at arbejde på tværs og hjælpe hinanden i teamet med at nå i mål.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være at:
 

  • Ansvarlig for budgetplanlægning af eget område
  • Oprette, planlægge og koordinere jobs på eget område.
  • Sikre leverandøraftaler for eftersyn, udkald og planlagt vedligehold af anlæggene
  • Oprette afvigelser og udføre årsagsanalyser og forebyggende handlinger
  • Koordinere projekter og sørge for, at milesten overholdes ved f.eks. revisioner
  • Sikre den nødvendige teknisk anlægsdokumentation

Din profil
Som person ved du, hvor vigtigt forebyggende vedligehold er. Du har sans for detaljerne og arbejder struktureret med både planlægning og den efterfølgende dokumentation. Du trives med dagligt at have kontakt til mange kollegaer og eksterne samarbejdspartnere, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • Du er uddannet maskinmester eller tilsvarende.
  • Med fordel erfaring med vedligehold og optimering af kraftvarmeanlæg eller interesse i at dygtiggøre sig.
  • Erfaren bruger af IT systemer.
  • Forståelse for økonomi i opgaverne.
Kredsløb som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.
Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os senest den 31. juli 2022. Vi behandler ansøgninger løbende.

Du er velkommen til at kontakte afdelingslederen for Mekanisk Afdeling Flemming Kolding Johansen, 4185 5294 (uge 29-30-31), Sven Jaacks på 2920 9373 eller Per Nørskov Nielsen på 2944 2655 i ugerne 26-27-28 hvis du vil vide mere om stillingen.
Forventet tiltrædelse senest den 1. oktober 2022.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Ølstedvej 20, 8200 Aarhus N.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Kredsløb
Ølstedvej, 20
8200 Aarhus N
Tlf:
41855294
Kontaktperson
 
Adresse:
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-06-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83771919
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed