TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

HR-INDUSTRIES A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 09-07-2020

Maskinmester/ingeniør til teknisk support i produktionsvirksomhed

HR-Industries søger en teknisk medarbejder til en spændende international virksomhed på Djursland, hvor du kommer til at arbejde bredt.

I denne stilling vil du indgå i et supportteam, der består af top-engagerede medarbejdere, som supporterer produktionen med kvalitet, materialer, fremstilling m.m. Du vil i denne stilling have et meget tæt og dagligt samarbejde med både teknikere og operatører i produktionen.

Omkring dig til stillingen:

Du er imødekommende og god til at samarbejde, da mange supportopgaver går på tværs i virksomheden.  Du har gåpåmod og interesserer dig for detaljen, da der skal ydes teknisk assistance i mange forskellige situationer.

Din baggrund til stillingen:

Uddannet maskinmester, ingeniør eller tilsvarende videregående uddannelse. Gerne med en håndværksmæssig baggrund. Har du evt. kendskab til plast, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Er du nyuddannet, hører vi også rigtigt gerne fra dig.

Bliv en del af et stærkt hold
Du tilbydes en god mulighed for at blive en vigtig spiller på et hold af kompetente kolleger, med godt samarbejde. Du tilbydes i denne stilling store muligheder for at bidrage til den fortsatte positive udvikling i en spændende international virksomhed, som har en særdeles attraktiv position på markedet. 

Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer. Endelig tilbydes du gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt betydelig indflydelse på egne arbejdsopgaver. 

Kontakt:

HR-Industries er med i rekrutteringsprocessen, hvorfor alle ansøgninger bedes rettet hertil. Kontakt HR konsulent Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries på telefon 86 42 35 40 eller på mobil 40 32 06 57 for yderligere information om jobbet. Vi forbeholder os ret til at vurdere modtagne ansøgninger løbende.

Ansøgning:

Du søger jobbet ved at oprette dig i vores database, hvor du kan vedhæfte dit CV og ansøgning til din profil. Skriv lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette netop til dette job. Vi regner med, at dit CV indeholder oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Opret dig via linket her: http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 49898

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Tryk første gang på "Ansøger"-knappen

Har du tidligere været ansat hos os, eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med et tryk på "Vikarweb"-knappen og bruge dit brugernummer og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter kan du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes det ønskede stillingsnummer. Lettere kan det ikke være. Har du ikke et - eller har glemt dit - brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et nyt.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
HR-INDUSTRIES A/S
Bøsbrovej 3A
8620 Kjellerup
Tlf:
86423540
Kontaktperson
 
Tlf:
86423540
Adresse:
8400 Ebeltoft
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2020
Udløber:
03-09-2020
Kviknummer:
LJA-80630869
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Uni Consulting
Skive, Vestjylland
Gem annonce