TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

DEIF A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 25-11-2021

Maskinmesterpraktikanter i forårssemestret 2022

Kunne du tænke dig at anvende din maskinmesteruddannelse i praksis i et internationalt miljø? Hvis ja, så er DEIF stedet, du bør overveje til din bachelorpraktik. Vi er i den grad med på rejsen mod en grønnere fremtid – og vi uddanner og ansætter fremtidens maskinmestre med dette mindset. Hvem er vi? DEIF blev etableret i Danmark i 1933 og er i dag verdensførende på det globale marked for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentral elproduktion til lands, til vands og i ”luften”. Sagt lidt mere enkelt, så sørger vi for, at strømmen aldrig går.

DEIF er er privatejet af grundlæggerens søn, Toke Foss, og hans tre børn, og ved roret står Christian Nielsen, som overtog posten som CEO i 2021. DEIF har i dag 600 medarbejdere og er repræsenteret på over 50 nøglemarkeder. 20% af vores ansatte arbejder med at finde og udvikle og nye bæredygtige løsninger, der øger energieffektiviteten og reducerer kulstofudledning for verdens elproducerende industrier.

Vi kalder det: POWER EFFICIENCY. 

I praktik hos os Hos DEIF tilbyder vi hvert år kvalificerede maskinmestre spændende praktikforløb. Som praktikant i DEIF er du med til at bestemme, hvilke områder du ønsker at arbejde med under dit praktikforløb, og du vil få rig mulighed for at afprøve de fagområder, du finder mest spændende. Derudover vil du i praktikperioden opleve de mange måder, du kan bruge din uddannelse på i praksis – vi har nemlig maskinmestre ansat, som arbejder med stort set alt fra teknisk support, energiforbrug og optimering af bygningsmassen til produktansvar.

Vi søger to maskinmestrestuderende, som har interesse for kundeinteraktion og udvikling, til et praktikforløb i hhv. vores Service og Support afdeling og vores Facility afdeling – to studerende, som vil være med til at udvikle DEIFs energisystem og materialisere vores ambition om at reducere virksomhedens samlede klimaftryk med 2/3 inden 2030. 

Som person er du nysgerrig og parat til at suge viden til dig og dele egen viden med andre. Du er initiativrig, selvkørende og behersker engelsk på skrift og i tale.

Praktikperioden er på 10 uger med forventet opstart i begyndelsen af 2022.

Hvad kan du forvente hos os?

Vi kan tilbyde dig et job i en stærkt værdibaseret organisation, hvor vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at få succes. Selvom DEIF er en global virksomhed med kolleger i mange forskellige lande, er vi forenet i et stærkt ønske om at gøre det bedste for vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Vi tilbyder et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde.

Interesseret? Send din ansøgning og CV snarest via vores hjemmeside www.deif.com/career. Ønsker du at høre mere om praktik hos DEIF, er du velkommen til at kontakte Jan B. Lemming, Energy Coordinator på jbl@deif.com eller Department Manager, Service & Support på dsa@deif.com.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
DEIF A/S
Frisenborgvej 33
7800 Skive
Tlf:
96145717
Fax:
97524720
Kontaktperson
 
Tlf:
+4596145776
Adresse:
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2021
Udløber:
20-01-2022
Kviknummer:
LJA-83010295
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Holst Larsen
Holstebro, Vestjylland
PRIESS A/S
Holstebro, Vestjylland
Gem annonce