TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

MatchMind A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 05-03-2021

Mechanical Engineer til Scanico A/S

Scanico A/S i Aalborg søger en erfaren og dygtig Mechanical Engineer til deres konstruktionsafdelingen.

Der søges en erfaren og selvstændig person, der er dygtig til 3D, kan tegne konstruktioner i høj kvalitet og har en innovativ tilgang til eksisterende produktsortiment.
Du får ansvaret for konstruktionsopgaver af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien, og samtidig bliver du del af et dygtigt og engageret projektteam på 6 medarbejdere.

Scanico A/S har i mere end 30 år udviklet, fremstillet og leveret højkvalitetsløsninger til deres kunder og er Worldwide leverandør af kvalitetsudstyr til førende fødevareproducenter. Du vil opleve en virksomhed i konstant udvikling og vækst, og du bliver en central medarbejder i teamet.

Opgaven

Som Mechanical Engineer vil du arbejde med konstruktionsopgaver og med kundetilpassende løsninger i høj kvalitet. Dit fokus er, at tage højde for kvalitet, funktions- og brugervenlighed samt materialevalg på anlæggene, som hovedsageligt består af komponenter i rustfri stål. På nogle opgaver arbejder du selvstændigt, og på andre større projekter vil du samarbejde med en kollega i afdelingen.

Arbejdsopgaver:

 • Konstruktionsopgaver i 3D Catia - grundig oplæring tilbydes
 • Udvikling, optimering og tilpasning af kundetilpassede løsninger
 • Dokumentation i forbindelse med aflevering af projekterne
 • Tegningsoprettelser og klargøring til produktionen
 • Samarbejde med kolleger omkring løsninger til kunderne
 • Udvikling og optimering af 3D modeller
Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er superbruger af et 3D CAD tegneprogram. Du er uddannet produktionsteknolog med speciale i konstruktion, Mechanical Engineer eller har arbejdet en del år med konstruktion. Du brænder for konstruktionsopgaver, er dygtig, har lysten og evnerne til at igangsætte egne opgaver og projekter samt formår at få tingene færdiggjort til tiden.

Vi forestiller os også, at du kommer med nye ideer og giver inputs til, hvordan design og funktionalitet kan optimeres.

Du sætter desuden en ære i at vedligeholde systemer og er nysgerrig på de muligheder, som Catia løbende tilbyder.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

 • Har erfaring med Axapta
 • Er fortrolig med Office pakken
 • Taler, skriver og forstår godt engelsk og dansk
 • Er selvstændig, grundig og arbejder struktureret
 • Kan komme med kreative løsningsforslag til opgaverne
Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer indeholdende pension, sundhedsforsikring, kantineordning og flexordning.

Samtaler afholdes løbende og opstart er efter aftale. Får du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niels Møller på 30 21 45 15.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Scanico A/S er en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien og har igennem mere end 30 år været leverandør af højeffektive spiralsystemer, herunder IQF-frysning, køling, hævning og dampkogning, til nogle af verdens største fødevarevirksomheder.

Alle virksomhedens aktiviteter er centreret på Scanicos domicil i Aalborg, hvor de p.t. beskæftiger ca. 75 medarbejdere, heraf de 45 i produktionen. Den tætte forbindelse mellem salg, konstruktion og produktion udnyttes optimalt i forhold til de løsninger, der tilbydes kunderne, og bidrager til et udviklende arbejdsmiljø.

Scanico har med lang tid i markedet opnået et tæt samarbejde med nøglekunderne og er kendt for at levere høj kvalitet og professionalitet. På den baggrund har virksomheden fordoblet omsætningen gennem de seneste 5 år med en eksportandel på omkring 90%. Scanico blev den 7. december 2017 solgt til amerikanske Middleby Corporation (noteret på NASDAQ). Middleby Corporation (Middleby) omfatter en stor portefølje af selskaber, hvilket gør dem globalt ledende inden for udstyr til forarbejdning af fødevarer.

Læs mere på www.scanico.com


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
Gasværksvej 30B
9440 Aabybro
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse:
9210 Aalborg SØ
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-03-2021
Udløber:
24-04-2021
Kviknummer:
LJA-81799492
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Job i virksomheden
MatchMind A/S
Jammerbugt, Nordjylland
MatchMind A/S
Jammerbugt, Nordjylland
Beliggenhed
Lignende job
NEMCO MACHINERY A/S
Aarhus, Østjylland
NEMCO MACHINERY A/S
Brøndby, Storkøbenhavn
Gem annonce