TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s, Vejen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 13-07-2020

Medarbejdende produktionsleder til produktion af ukrudtsbrændere søges til ENVO-DAN

Om jobbet
Der er travlt hos ENVO-DAN, og vi vækster med nye produkter og markeder. Derfor søger vi en produktionsleder til vores produktion af professionelle ukrudtsbrændere og øvrige smedeopgaver.

Du vil få ansvaret for at lede afdelingen og produktionsmedarbejderne med en motiverende og begejstrende ledelsesstil. Du skal gå forrest i opgaveløsningen, og du har ansvaret for at planlægge og fordele de enkelte opgaver, så alle opgaver løses med kvalitet og præcision inden for deadline. Du skal desuden trives med skrivebordsopgaver og arbejdet i produktionen, da du fungerer som en medarbejdende produktionsleder.

Dertil vil dine arbejdsopgaver indbefatte:

  • Optimering og udvikling af arbejdsgange og processer
  • Disponering af materialer
  • Ansvar for uddannelse af lærlinge
Kvalifikationer
Der er flere indgangsvinkler til stillingen, og du kan fx være uddannet smed eller have en anden relevant baggrund inden for metal. Du har erfaring med digital produktionsstyring herunder styklister samt for- og efterkalkulationer. Du har ledelseserfaring, og du trives med at lede og inspirere et produktionsteam på ca. 10 medarbejdere. Du har gerne erfaring med hydraulik og el, og du har kendskab til projektmodulet C5.

Som person har du et stort overblik, også i pressede situationer, og du har intet problem med at jonglere med flere bolde i luften på en gang. Du er serviceminded og passioneret omkring kvalitet. Du har gennemslagskraft og en inspirerende ledelsesstil, som skaber et godt arbejdsmiljø. Du kan kommunikere på tværs af organisationen og afdelinger og lytter til dine medarbejdere.

Sprog: Du behersker engelsk i skrift og tale og gerne tysk på samtaleniveau. Kan du andre sprog fx fransk italiensk eller spansk, er det en fordel.

ENVO-DAN tilbyder
Løn efter kvalifikationer. Du ansættes iht. funktionærlovens bestemmelser.

Om virksomheden
ENVO-DAN Aps er en privatejet virksomhed, som er grundlagt i 1995. Vi fremstiller ukrudtsbrændere til landbrug (økologisk) og offentlige institutioner. Vore brændere afsættes i flere lande i Europa. Vi er en virksomhed med ambitioner og er i en god vækst. Vore ukrudtsbrændere er blandt de førende inden for branchen.

Læs mere på www.envo-dan.dk

Ansøgning og kontakt
JKS varetager rekrutteringsprocessen for ENVO-DAN, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende din ansøgning, CV og relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Send gerne din ansøgning snarest da samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Jeanette Møller Demuth på tlf. 30 85 12 93.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Vejen
Søndergade 36
6600 Vejen
Tlf:
30851293
Kontaktperson
 
Tlf:
30851293
Adresse:
6600 Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2020
Udløber:
12-08-2020
Kviknummer:
LJA-80651462
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job