TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AL LIFT ApS

|
Vestjylland
|
Indrykket 09-03-2021

Medarbejdende værkfører

AL-Lift er i en rivende udvikling med mange nye spændende produkter, og vi ønsker derfor at forstærke indsatsen på produktionssiden. Er produktionsledelse noget for dig, udvikling af medarbejdere og optimering af processer. Har du kendskab til maskinproduktion, så kan det være dig, vi er på udkig efter til dette spændende job på fabrikken i Lemvig.

Du har ”hands on” og arbejder tæt sammen med organisationens øvrige afdelinger og implementerer planer og indfrier målsætninger med afsæt i virksomhedens strategiplan.

Med reference til direktøren bliver du medarbejdende værkfører for vores produktions-, montage- og serviceteam, som består af ca. 10 medarbejdere.

Dine kvalifikationer:

  • Du evner at have overblik over flere opgaver og har samtidig sans for detaljer og tilgår dit arbejde struktureret
  • Teknisk flair og gerne erfaring fra lignende stilling i produktionsvirksomhed
  • Du er serviceminded, proaktiv og brænder for at levere kvalitet og service til vores kunder
  • Du kan lide en travl hverdag med mange forskellige opgaver

Vi tilbyder dig:

  • Et spændende og udfordrende job med en høj grad af indflydelse
  • Et job, som kræver synlig og nærværende ledelse

Opgaverne vil som udgangspunkt fordele sig mellem kontoropgaver og opgaver, der kræver tilstedeværelse på produktionsgulvet.

Der er tale om en fuldtidsstilling på fabrikken i Lemvig.

Arbejdspladsen er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone.

Lyder jobbet som noget for dig, og mener du, at du har, hvad der skal til? Så kan vi næsten ikke vente med at høre fra dig. Send din ansøgning hurtigst muligt til Janne Poulsen jp@al-lift.com. Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

 

AL-Lift er en virksomhed med 32 års erfaringsgrundlag indenfor produktion og udvikling af håndterings- og løfteudstyr til bygge- og anlægsvirksomheder samt til industrivirksomheder. Der lægges stor vægt på at levere udstyr og service af høj kvalitet, og virksomheden er i dag certificeret i henhold til ISO 9001:2015. AL-LIFT er en international vækstorienteret aktør på mange markeder. Vi er en aktiv medspiller, når virksomheder ønsker at etablere eller udbygge rationelle løsninger. AL-LIFT reagerer hurtigt på specifikke kundeønsker og generelle ændringer i markedet. Se mere om virksomheden på hjemmesiden www.al-lift.com

Vis interesse

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AL LIFT ApS
Transportvej 23
7620 Lemvig
Kontaktperson
Janne Poulsen
Tlf:
97101074
Adresse:
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-03-2021
Udløber:
09-04-2021
Kviknummer:
LJA-81814846
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
STEMAS MASKINSALG A/S
Favrskov, Østjylland
Georg Jensen
Frederiksberg, Storkøbenhavn