TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Egedal Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 16-06-2022

Medarbejder til byudvikling

Med Egedal Kommunes mange byudviklingsarealer kommer en stor del af den forventede vækst i boliger og arbejdspladser i hovedstadsregionen i de kommende år derfor til at ske i Egedal Kommune.
De varierede bysamfund tæt på både naturen og hovedstaden gør Egedal Kommune meget attraktiv for bosætning. Der er stadig store arealer til boligbyggeri i de stationsnære byområder. I de kommende ti år forventes en udbygning med cirka et par tusind nye boliger. 

De store byudviklingsområder kræver meget planlægning af vandhåndtering, naturtiltag, forsyning og trafik. For at sikre en god og bæredygtig udvikling af disse områder leder vi efter en projektleder som vil arbejde med at sikre det miljømæssige og tekniske under byggemodningen. 

Hvad skal du arbejde med?
Du vil få mulighed for at indgå i og have ansvaret for projekter, der spænder fra større private og kommunale tværgående byudviklings- og byggemodningsprojekter til sparring og udvikling af mindre byggeprojekter i samarbejde med andre centre i administrationen. Ligeledes vil du være med til at sikre den tværgående koordinering af projekterne ved at bidrage med en jævnlig opfølgning på projekterne. Du vil især skulle sikre samarbejdet med Novafos og nabokommuner ift. regnvandshåndtering i byudviklingsområderne og vil indgå i en gruppe som håndterer både trafik- og byggemodningsområdet. Du vil således også skulle håndtere sager inden for vej- og trafikområdet. 

Hvem søger vi?
Vi søger en medarbejder med erfaring og interesse for byggemodningsområdet, men også gerne inden for vandhåndtering især regnvandshåndtering. Derudover lægger vi vægt på at du:

  • Har arbejdet med dele af eller hele byggemodningsområdet  
  • Har god erfaring med projektledelse og er god til at lede projekter hvor mål, økonomi og tidsplan skal overholdes
  • Kan tænke i helhedsløsninger og have mange bolde i luften samtidig
  • Gerne har erfaring med eller kendskab til klimatilpasning, regnvand/spildevand, sagsbehandling og arbejdet i en politisk organisation
  • Kan bidrage til en positiv dialog med borgere, virksomheder og kollegaer
  • Har en relevant uddannelse såsom landinspektør, vejingeniør eller lignende.
  • Har kørekort

Mere om os
Stillingen er placeret i Center for Teknik og Miljø, hvor vi i alt er ca. 30 kollegaer. Center for Teknik og Miljø ligger på vores nye rådhus lige ved Egedal Station, hvorfra der er togafgang til og fra København hver 10. minut i myldretiden. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab og du får adgang til god kantineordning, træningsfaciliteter og meget mere. Herudover er vi gode til at hjælpe hinanden på tværs og prioriterer et stærkt samarbejde og god dialog med hinanden.       

Vi tilbyder en god og fleksibel arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, hvor vi høster erfaringer med hjemmearbejde og er ambitiøse i forhold til en høj grad af fleksibilitet i opgaveløsningen og mulighed for hjemmearbejde.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte konstitueret Afdelingsleder Natur og Affald Ida Bode på telefon 7259 7345.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse pr. 1. september 2022 eller hurtigst muligt. 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.

Ansøgningsfrist og samtaler
Ansøgningsfrist er mandag den 30. juni 2022.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i mandag 4. juli kl. 12-15 eller tirsdag d. 5. juli kl. 9-12.

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke
Tlf:
48 18 80 00
Kontaktperson
 
Adresse:
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-06-2022
Udløber:
30-06-2022
Kviknummer:
LJA-83729135
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Gem annonce