TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Holbæk Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 26-08-2021

Medarbejder til håndtering af gravetilladelser og tilsyn i Holbæk Kommune

Holbæk Kommunes Drift og Data afdeling, søger en medarbejder til varetagelse af myndighedsbehandling af ansøgninger om tilladelse til opgravning i offentlige og private fællesveje.

Holbæk kommune har 885 km offentlige veje og omkring 165 km private fællesveje, hvor vi i 2020 havde ca. 2.000 graveansøgninger. Du vil primært få ansvar for administrationen af graveansøgningerne samt tilsyn med disse.
Stillingen er tilknyttet Vej-teamet i Drift og Data afdelingen, hvor vi i dag er 6 kollegaer. Teamet har til opgave at styre de offentlige veje, opbygge datagrundlag, samt vedligeholdelsesplaner. 

De primære arbejdsopgaver vil være:

  • Sagsbehandling, tilsyn og håndtering af gravetilladelser via Vejman.dk samt opfølgning på borgerhenvendelser vedr. gravesager
  • Tilsyn af færdigmeldte gravearbejder samt opfølgning på 2 års gennemgang af gravesager
  • Kontrol og tilsyn med gravearbejder herunder skiltning og afmærkningsplaner
  • Ad-hoc-opgaver i afdelingen, f.eks. Giv et praj eller registreringer
Arbejdsopgaverne vil typisk fordele sig med ca. 3-4 dages tilsyn og ca. 1-2 dages adm. opgaver i løbet af en arbejdsuge.

Vi forventer, at du:
  • kan bevare overblikket selv i situationer, hvor presset kan være stort og kan komme med løsningsforslag med en pragmatisk tilgang
  • har kendskab og forståelse for vejens elementer og materialer
  • er god til at kommunikere med entreprenører, borgere samt interne og eksterne samarbejdspartnere
  • er vant til at navigere i IT-systemer, samt kan arbejde selvstændigt og i teams
Det vil være en fordel at du har kendskab til Vejman.dk. samt har kurserne ”Vejen som arbejdsplads” trin I og II, men det er ingen betingelse.
Det er et krav, at du har et kørekort (kategori B). Der stilles tilsynsbil til rådighed i arbejdstiden.

Faglig profil
Du har en faglig ballast med viden og erfaring med vejområdet, lovgivningen på området samt opbygning af vejbelægninger. Vi anvender Vejman.dk og Giv et praj, og har generelt et stort fokus på digitalisering. Du vil få mulighed for at påvirke den digitale udvikling på området.

Vi tilbyder:
  • Et spændende job med gode kollegaer i en organisation, der har en vision om at skabe de bedst mulige rammebetingelser for kommunens borgere og virksomheder
  • En god arbejdsplads med et professionelt arbejdsklima samt en hyggelig og uformel omgangstone med 22 kollegaer i afdelingen


Generelt om stillingen
Den gennemsnitlige arbejdstid er på 37 timer pr. uge og stillingen ønskes besat pr. 1. november 2021 eller efter nærmere aftale. Arbejdsstedet er Kanalstræde 2, 4300 Holbæk.
Løn- og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Lønnen fastsættes efter aftale med den aftaleberettigede organisation.
Yderligere oplysninger kan fås hos afdelingsleder i Drift & Data Kim Døsing Sørensen 7236 9225.
 

Ansøgningsfristen er den 15. september 2021 og 1. samtale afholdes mandag den 20. september 2021.


Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf:
72369225
Kontaktperson
 
Adresse:
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-08-2021
Udløber:
15-09-2021
Kviknummer:
LJA-82574885
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed