TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RAASDAL TRADING ApS

|
Vestsjælland
|
Indrykket 24-07-2021

Mediegrafiker med flair for Videoproduktion og efterbehandling søges til spændende E-Handelsvirksomhed i vækst.

Elsker du at at arbejde med produktionen af video fra idé til færdigt materiale? Får du et kick ud af at lyssætningen til dit nyeste produktbillede bare sidder helt i skabet? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en fuldtidsmedarbejder til produktion af billede- og videomateriale til brug på vores hjemmesider og til online markedsføring.

Virksomheden

Raasdal Trading ApS er en virksomhed med 40 fastansatte medarbejdere, i et ungt team.

Virksomheden lever af at importere forbrugerprodukter under egne brands og sælge videre direkte til forbrugere i hele Europa, gennem hjemmesider som f.eks. www.onyxcookware.dk, www.nexsmart.dk mfl.

Jobbeskrivelse

Som mediegrafiker hos os, vil dit primære ansvarsområde være at tage produktbilleder og produktvideoer. Sidstnævnte strækker sig fra simple 360 graders videoer, over til længere reklame / promo videoer til brug på hjemmeside såvel som til markedsføring på f.eks. Facebook. Dit arbejde vil omfatte hele processen, og vil inkludere selve det fysiske shoot / optagelse over til efterbehandling og hele vejen til det er klart til levering til den ansvarlige afdeling (markedsføring eller hjemmesideindhold).

Du vil arbejde sammen med kollegaer i et dedikeret content creation team, hvor du vil få indflydelse på opgaverne og være med til at sætte dagsorden.

Profil

Vi søger en medarbejder som arbejder godt selvstændigt, og som er glad for at have ansvarsområder og er villig til at give det ekstra som kræves i pressede situationer, for at holde styr på egen afdeling.

Ansøgningsfordele – Sådan får du vores opmærksomhed!

Opfylder du nogen af disse punkter, bør du tydeligt gøre opmærksom på det i din ansøgning. De er dog ikke et krav for at ansøge, men vil gøre dig mere attraktiv for os.

  • Du har erfaring med Adobe Premiere Pro og After Effects
  • Du har erhvervserfaring med produktbilleder
  • Du har erhvervserfaring med produktvideoer

Portefølje

Talentet for at producere videomateriale skinner tydeligt igennem på det endelige resultat. Vi anbefaler derfor kraftigt at du sørger for at henvise tydeligt til din eventuelle portefølje. Er du nyuddannet kan dine skoleopgaver bruges som portefølje.

Videoansøgning

Hvis du virkelig vil vise dine "mad skillz" indenfor videoredigering og behandling (hvilket er det vigtigste for denne stilling), men ikke har nogen portefølje eller andet du kan blære dig med, så vil det være en rigtig god ide at sende en kreativ videoansøgning til os.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job, på en lille dynamisk arbejdsplads, hvor du får ansvar for – og kontrol over - din egen hverdag, med mulighed for fleksible arbejdstimer / mødetider. Derudover fantastiske kollegaer og en fordelagtig frokostordning.           

Ansøgning / Besvarelse / Startdato

Ansøgning og henvendelse kun på mail til job@raasdal.dk … Telefonisk kontakt eller personlig henvendelse på adressen frabedes.

Når du sender din ansøgning til os, beder vi dig gøre følgende;

  • Skriv i emnet ”Ansøgning som Mediegrafiker”
  • Vedhæft dit CV og din skriftlige ansøgning som enten PDF eller Word dokument.
  • I selve mailen, behøver du ikke skrive noget.

Alle ansøgere vil modtage en modtagelsesbekræftelse. Men efter udløb af ansøgningsfrist vil vi kun kontakte ansøgere som kommer i betragtning til samtale.

Startdato er hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette medarbejder.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
RAASDAL TRADING ApS
Energivej 3
4180 Sorø
Kontaktperson
Rasmus Andersen
Tlf:
71990141
Adresse:
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-07-2021
Udløber:
18-09-2021
Kviknummer:
LJA-82433742
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed