TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

JET SPORT TEXTILTRYK V/CLAUS BO MØRK

|
Midtjylland
|
Indrykket 04-11-2021

mediegrafiker med stor erfarring i broderi søges

Broderigrafiker til tekstiltrykvirksomhed

Er du arbejdsom og ønsker en karriere, hvor du arbejder med grafik? Så er du måske klar på en spændende stilling i tekstiltrykbranchen.

Jet Sport er Danmarks førende tekstiltrykkeri. Vi er en familieejet B2B-virksomhed med stærke kerneværdier, som manifesterer sig i en dedikeret, men samtidig hjælpsom og imødekommende adfærdskultur. Vi er beliggende i Viborg, hvorfra vores mere end 100 ansatte leverer tryk og broderier til sportskæder, promotions- og arbejdstøjsvirksomheder og industrielle vaskerier. Vores logoer dekorerer bl.a. det danske fodboldlandsholds- og mange af de største superligaklubbers trøjer, mens vi også leverer til de danske sygehuse og alle nordens førende industrivaskerier. 

Vi er et ungt, fremstormende hold af entreprenører og medarbejdere med vækstambitioner. Som følge af vores succes og voksende markedsandele har vi forrygende travlt i vores broderiafdeling og er på udkig efter dygtige medarbejdere, som vil med ombord. Er du en ferm grafiker med den rette programmeringsviden, er du måske én af dem.

 

Opgaver og forventninger

Dine opgaver vil bestå af grafisk broderiarbejde.

Hos Jet Sport bruger vi egne, internt skabte broderiprogrammer. Da du derfor forventes at skulle programmere dine egne grafikprogrammer fra bunden, skal du have solid erfaring med Wilcom eller Wings for at kunne varetage stillingen.

Du er en initiativrig, ansvarsbevidst og ambitiøs person, som altid bevarer overblikket og færdiggør dine opgaver til tiden.

Du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.

Det får du

Vi giver dig en dejlig travl hverdag i et rummeligt arbejdsmiljø med kort afstand mellem chefer og ansatte. Du kan frit lægge dine timer mellem 06.00 og 18.00.

 Sådan søger du stillingen

Send ansøgning, CV, karakterbevis og andet relevant materiale til job@jetsport.dk. Skriv ”Broderigrafiker” i emnefeltet. 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
JET SPORT TEXTILTRYK V/CLAUS BO MØRK
Blytækkervej 15
8800 Viborg
Tlf:
86611255
Kontaktperson
 
Tlf:
86611255
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-11-2021
Udløber:
30-12-2021
Kviknummer:
LJA-82914566
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
Brande Autosadelmageri A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Gem annonce