TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 23-04-2021

Mediegrafiker til Københavns Rådhus

Har du et højt grafisk niveau? Og står du på tæer for at levere god service til kunderne og være en god kollega for de andre på holdet? Så er du måske vores nye mediegrafiker i Koncernkommunikation i Københavns Kommunes Økonomiforvaltning.

For os er design og grafik ikke bare lækker indpakning, men en ret vigtig brik i at kunne sikre en klar, professionel kommunikation til københavnerne i hverdagen. Vi har nok at se til, så derfor søger vi lige nu en mediegrafiker til KK Design i Koncernkommunikation.

Om jobbet
KK Design er ansvarlig for Københavns Kommunes grafiske designlinje og løser dagligt grafiske opgaver for næsten alle forvaltninger. Vores vision er at styrke kommunens samlede brand og sørge for en rød tråd i den visuelle kommunikation – til gavn for københavnerne gennem bedre og billigere design.

Vores opgaver spænder vidt – lige fra udvikling af kampagner, rapporter, byrumsplakater, SoMe og informationsmateriale til en bred palette af daglige ad-hoc opgaver.

Som mediegrafiker skal du fx kunne udarbejde layout til større og mindre opgaver såsom brochurer, rapporter, plakater, procesværktøjer, infoark, osv., men kommer også til at bruge en del af din tid på at få gennemført større produktionsopgaver, PowerPoint præsentationer m.m. Ofte vil det være selvstændige layoutopgaver, mens du nogle gange også vil skulle videreføre en grafisk linje eller omsætte et designkoncept.

Om dig
Du er uddannet mediegrafiker, og har to-tre års erfaring fra lignende stilling. Erfaring fra offentlig organisation er et stort plus.

Derudover ser vi gerne, at du

  • kan arbejde kreativt indenfor kommunens designguide – og drives af at levere løsninger af høj kvalitet og til rette tid
  • skal, udover CC-pakken, være fortrolig med at arbejde i officeprogrammer – især PowerPoint og Word
  • har et skarpt grafisk øje – og slet ikke kan lade være med hele tiden at suge til dig og udvikle dine faglige kompetencer
  • ser dialog og god service som et absolut must i hverdagen – også når der er meget at se til eller forskellige perspektiver på tingene
  • lader dig ikke slå ud af de udfordringer, der kan være på en stor, dynamisk arbejdsplads med skarpe deadlines og mange holdninger – også til vores grafiske produkter
  • er en god kollega, som går på arbejde med godt humør og også bidrager til det sociale sammenhold.
Om os
Koncernkommunikation består af to teams, KK Design og Team Kommunikation, som på tværs af fagligheder arbejder med professionel og effektiv kommunikation.

Vi sætter barren højt i vores arbejde, så vi kan skabe mest mulig værdi for vores organisation og for københavnerne – ofte også i samarbejde med kolleger i andre forvaltninger og eksterne aktører. Og så er det selvfølgelig vigtigt for os at have et godt og respektfuldt arbejdsmiljø, hvor man hjælper hinanden, har en god omgangstone og med plads til også at have det sjovt, mens vi arbejder.

Ansættelsesvilkår
Vi glæder os til at få en ny kollega ombord senest den 1. august 2021.

Stillingen er fuld tid med løn, pension og ansættelse i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne-Marie Mortensen på 5388 1722 eller grafisk designer Kim Christian Bramskov på 2114 4647.

Søg via nedenstående link senest mandag den 10. maj 2021.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Københavns Kommune
Borups Allé 177
2400 København NV
Tlf:
22952824
Kontaktperson
 
Tlf:
53881722
Adresse:
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-04-2021
Udløber:
10-05-2021
Kviknummer:
LJA-82002822
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
ERHR Rekruttering
Silkeborg, Midtjylland
ERHR Rekruttering
Silkeborg, Midtjylland