TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

AARHUS TECH

|
Østjylland
|
Indrykket 01-07-2022

Mentor til Skolen for byggeri, mureruddannelsen

Er du god til fastholdelse og har talegaverne i orden?

Så er et mentorjob måske noget for dig.

AARHUS TECH har igennem et Trepartsprojekt under titlen ”Mentorstøtte til fastholdelse og fremskaffelse af lærepladser”, fået bevilget midler til ansættelse af en mentor for vores murerlærlinge frem mod december 2023.

Personprofil
Du skal brænde for at motivere og støtte op om uddannelsens forløb i samarbejde med murerlærling og virksomhed, således at fastholdelse af lærlingen øges og får et optimalt kvalitativt forløb.

Du skal kunne skabe og fastholde kontakten mellem virksomhederne og den enkelte lærling, så lærling og virksomhed tidligt i forløbet er afklaret om vilkår for indgåelse af uddannelsesaftale.

Du har en positiv og proaktiv tilgang til opgaven, og har lyst og interesse til at arbejde med forskellige aldersgrupper med vidt forskellige baggrunde og uddannelser. Du er udadvendt og evner at skabe en positiv atmosfære i dit virke.

Jobprofil
Du kommer til at indgå i et team af engagerede kolleger med et højt fagligt niveau, der udvikler, planlægger og gennemfører den almindelige undervisning.
Du bliver en del af et aktivt miljø, hvor fleksibilitet og omstillingsevne er nøgleord, og du er i høj grad selv med til at forme din hverdag.

Kvalifikationsprofil
Du skal have en erhvervsuddannelse som faglært murersvend, gerne suppleret med en pædagogisk uddannelse, erfaring med unge mennesker med forskellig nationalitet, murermester der tidligere har uddannet murerlærlinge eller lignende, evt. en videregående uddannelse som bygningskonstruktør eller ingeniør.


Som mentor ved mureruddannelsen kræves kendskab til branchen, gerne med indsigt i planlægning og uddannelse af lærlinge. Erhvervserfaring i faget forudsættes og prioriteres højt.

Vi forventer, at du har kendskab til Microsoft Office på brugerniveau.

Ansøgere kan eventuelt være en pensioneret murermester eller murersvend, der

brænder for faget og matcher ovennævnte kvalifikationsprofil.

Alle ansøgere er velkomne.

Du er velkommen til at læse mere om Skolen for byggeri og mureruddannelsen

www.aarhustech.dk.

Ansættelsesvilkår
Aflønning sker på individuel overenskomst, og timeantallet påregnes til ca. 4-6 timer om ugen.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Rikke Nielsen, mobil 2266 7170 eller uddannelsesleder Kent Thorlund Jepsen, mobil 2213 5522.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfrist.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
AARHUS TECH
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Tlf:
22667170
Kontaktperson
 
Tlf:
22667170
Adresse:
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2022
Udløber:
13-08-2022
Kviknummer:
LJA-83781391
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce