TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROFILPARTNERS ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-05-2022

MONTAGELEDER med god viden indenfor elektronik

Nøgleord:
Som den spillende træner går du selv forrest og deltager i det daglige arbejde i fremstillingsprocessen

Arbejdssted: Nordsjælland

Stillingsbeskrivelse:

Du bliver en del af en innovativ virksomhed, som har udviklet og fremstiller nogle helt unikke løsninger, som skræddersyes til den enkelte kunde i en fremstillingsproces, som både indeholder finmekanik, elektronikmontage, samling, limning og afslutningsvis en støbeproces i plast.

Produktvarianterne er mange, men der produceres oftest i meget små serier, som kører i batchs på 10 stk. Virksomheden er inde i rivende udvikling, og man forventer at tredoble produktionen i løbet af en kort årrække.

Din primære opgave bliver at sikre, at produktionen kører optimalt, og at produktiviteten løbende bliver optimeret og fintunet, så effektiviteten løbende forbedres og de opstillede produktions- og kvalitetsmål bliver nået.

Du forventes at være den spillende træner, som selv indgår som del af produktionsteamet, der i dag består af 12 ufaglærte medarbejdere.

Du træner løbede dine kollegaer og kvalitetssikrer deres arbejde i samarbejde med de QA-ansvarlige.

Som den teknisk mest velfunderede person i produktionen, vil det være dig, som i første omgang prøver at finde løsninger på problemer og udfordringer, og som går videre til de to grundlæggere, hvis der ikke kan findes en umiddelbar løsning eller, hvis du har forslag til optimerende tiltag.

Når du er kommet godt ind i jobbet, forventes du at blive go-to person for medarbejderne i produktionsteamet, hvis de har brug for hjælp og/eller sparring i forbindelse med deres daglige arbejde.

Der vil være et tæt samarbejde på tværs i organisationen, hvor du er i daglig dialog med både planlæggeren, den ansvarlige for logistik, kvalitetschefen og naturligvis de 2 ejerledere, der har udviklet løsningen og skabt den succesfulde virksomhed, som den har udviklet sig til i dag.

Da stillingen er nyoprettet, vil du have god mulighed for selv at påvirke både dit eget job og virksomhedens udvikling både på den korte og på den lange bane.

Virksomheden har flextid med en mødetid i produktionen på mellem kl. 06.30 og 9.00.

Egenskaber:
Du er en dedikeret person, der besidder en god empati, der gør dig god til at tackle meget forskellige mennesker og til at motivere både dig selv og andre.

Du er ærekær med dit arbejde, og vil trives i en funktion, hvor du ved mest om produktionsprocessen.

Du er analytisk og mulighedssøgende og går gerne forrest i det daglige.

Uddannelser: Du har en uddannelsesmæssig baggrund som elektromekaniker, elektronikmekaniker eller andet relevant.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra elektronikvirksomhed eller har været en del af en produktion/montage. Det er en fordel uden at være et krav, hvis du har ledelseserfaring.

Sprogkundskaber/IT:
Du er god til dansk og engelsk i skrift og tale og er vant til at arbejde med IT herunder også kvalitetsstyringssystemer.

Løn:
Du får en god løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning.

Du tilbydes:
En meget alsidig stilling med mange både praktiske og administrative opgaver.

God mulighed for at byde ind med gode ideer, og være med til at sætte dit præg på jobbet og måden virksomheden fremstiller deres produkter på.

Virksomhedsbeskrivelse:
Vores kunde er en danskejet virksomhed, som designer og fremstiller kontrol- og overvågningssystemer i Danmark, som sælges over hele verdenen.

Virksomhedens vision er er at udvikle virksomheden yderligere, hvilket er muligt p.g.a. at man har en medarbejderstab bestående af 25 dedikerede personer, der alle bidrager med noget unikt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
3460 Birkerød
Tlf:
43434060
Fax:
43434065
Kontaktperson
 
Tlf:
43434060
Adresse:
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-05-2022
Udløber:
25-07-2022
Kviknummer:
LJA-83668575
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed